Hjemmelavet Nutella is

Hjemmelavet Nutella is

Spring til opskrift

Her får du opskriften på den lækreste is: Hjemmelavet Nutella is! Det smager så godt og er så nemt 😀 Det kræver kun 3 ingredienser og lidt ventetid, så har du en lækker dessert.

Du kan sagtens servere isen for sig selv, men den fungerer også skønt med en kage til, f.eks. en brownie eller cookiekage. Herunder får du et par ideer til kager, du kan servere Nutella-isen til.

Nutella-is på kondenseret mælk

Isen er lavet på kondenseret mælk, fløde og nutella. Det er meget let at lave, og det kræver heller ingen ismaskine. Jeg har brugt sammen koncept til min skildpadde-is og min Oreo-is.

Du pisker blot fløden til skum og vender det sammen med mælken og Nutellaen, der er rørt sammen. Så fordeler du massen i en form, kommer det på frys og 7-8 timer senere har du hjemmelavet Nutella-is – voila! 😀

Er du på Instagram?

I så fald så er du mere end velkommen til at følge med på min profil derinde. Når der er nyt herinde fra www.cakewoman.dk, så pipper jeg altid højt om det på Instagram. Så det er en let måde at følge med i, når der er nye opskrifter på kager og søde sager herinde fra Cakewoman.dk 🙂

2 Comments

  1. Michael Westphal

    Ikke egnet til ismaskine, men smager godt 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*