Hjemmelavet Oreo is

Hjemmelavet Oreo is

Spring til opskrift

Mums! Hjemmelavet Oreo is er både nemt at lave og smager lækkert, og så består isen af kun tre ingredienser.

Du behøver ikke have nogen is-maskine for at lave den her Oreo is. Isen skal blot røres sammen, en tur på køl og efter 7-8 timer har du lækker Oreo is.

Oreo is på kondenseret mælk

Isen består af Oreos, fløde og kondenseret mælk. Det gør, at isen bliver cremet og meget fløde-is-agtig. Jeg synes, at smagen af fløde og Oreos er skøn sammen, og med lidt bær ved siden af, så har du en super nem og dejlig dessert. Du kan også lave vafler til og servere sammen med Oreo isen, det vil helt sikkert også være en lækker kombination 😀

Hjemmelavet oreo is

Har du lyst til at kaste dig over andet hjemmelavet is, så kan du kigge forbi her, hvor jeg har samlet alle mine opskrifter på hjemmelavet is og islagkager. Der er blandt andet en opskrift på en islagkage med Nutella, og der er også en udgave med Bounty-is. .

Følg med på Instagram

Hvis du skulle have lyst, så er du hjertelig velkommen til at følge med på min Instagram. Hvis du prøve nogle af mine opskrifter, så tag mig endeligt, så jeg kan se resultaterne. Det vil gøre mig så glad 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*