Nem lækker chokoladekage

Nem lækker chokoladekage

En nem lækker chokoladekage er bare et hit. Det er en sikker vinder, hvis du vil bage en kage, som alle kan li’. Jeg har i hvert fald både bagt den til min nevø på 5 år og min far på over 70 år, og begge var vilde med den! Så det er altså både en familievenlig chokoladekage, og den er også god, hvis du skal bage kage til kollegaer på arbejde. Det er nemlig en af den slags kager, du kan bage dagen inden, den skal spises. Faktisk bliver den kun bedre af en nat i køleskabet.

Brug chokoladekage-rester til andre kager

Madspild er jo meget oppe i tiden, og det synes jeg er en rigtig god ting at have fokus på. Der er absolut ingen grund til at smide mad ud, hvis det kan undgåes. Og det gælder også kagerester. Hvis der skulle bliver rester tilovers af den her nemme og lækre chokoladekage, så er resterne helt perfekt til at lave hjemmelavede træstammer ud af.

Det er en nem lækker chokoladekage, men også tung. På den gode måde! Så hvis du skærer stykker ud af den, så hellere lidt små end alt for store. Chokoladekagen er rigtig god med noget frisk til, f.eks. jordbær eller blåbær. Jeg plejer også at servere cremefraiche til, det synes jeg passer perfekt til. Velbekomme!

Nem lækker chokoladekage

Er du på Instagram?

Så er du hjertelig velkommen til at følge med på på Cakewomans Instagram -profil.  Her poster jeg altid, når der er nye opskrifter på www.cakewoman.dk, så det er en nem måde at følge med på, når der er nyt 😀

Hvis du skulle få lyst til at lave nogle af opskrifterne herinde fra, så må du endelig også gerne tagge mig i billeder på Instagram. Det vil gøre mig så glad.

4 kommentarer

  1. Det jeg har set indtil nu er bare skønne og nemme kager vh Marianne – vil meget gerne følge dig – er du kun på Instagram? Vh Marianne

  2. Rasmus Gibskov

    god kage 👍

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*