Glutenfri kanelsneglekage

Laktose og glutenfri kanelsneglekage

En blød, lækker laktose- og glutenfri kanelsneglekage! Mums! Den smager skønt, og selvom den både er uden gluten og laktose, så er det en let og lækker kage.

Der bliver én bradepande kanelsneglekage af opskriften herunder. Hvis du hellere vil bage dem hver for sig, så kan du også sagtens det. I så fald vil jeg anbefale at komme hver snegl i en muffinform, så flyder indholdet ikke så nemt ud. Derudover holder sneglen også bedre sin runde snegleform 🙂

Sådan får du runde kanelsnegle

Når du har rullet dejen sammen til en roulade og skal skære kanelsneglene ud, så er mit bedste råd at skifte kniven ud med sytråd. Hvis du bruger en kniv, kan det næsten ikke undgåes at masse rouladen ned, og det resulterer i ovale snegle.

I stedet for skal du bruge et stykke sytråd. Du tager fat i hver ende af tråden og placerer tråden under rouladen. Så trækker du tråden rundt, således at dine hænder krydser hinanden og tråden krydser hele vejen igennem dejen. Voila! Så har du kanelsnegle, der er runde og kan placeres i formen til en lækker laktose- og glutenfri kanelsneglekage med remonce.

Mel uden gluten

I denne opskrift bruger jeg boghvedemel og rismel – begge dele uden gluten. Det kan blandt andet købes i Bilka.  Derudover bruger jeg også fiberHusk i opskriften. Det er den gule pakke, som kan bruges til bagning. Loppefrøskallerne gør, at dejen hæver bedre. Det færdige brød får også en lækre konsistens, der er saftigere og smuldrer mindre.

Glutenfri kanelsneglekage
Glutenfri kanelsneglekage

Lyst til andre opskrifter på kager og søde sager uden gluten og laktose? Du kan finde mange flere lige her!

Følg med på Instagram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*