Opskriften på hjemmelavet skildpadde is er en skøn og nem opskrift at kaste sig over. Du behøver kun tre ingredienser, et piskeris og en form. Så bliver det ikke meget nemmere. Når først isen er på køl, så passer den sig selv. Du behøver ikke røre i isen undervejs. Den skal bare have lov at stå og hygge sig på frost i 3-4 timer, og så er der lækker dessert.
Is med kondenseret mælk
Jeg har lavet denne hjemmelavet skildpadde is med samme fremgangsmåde, som jeg har blandt andet har brugt i min Oreo-is. Jeg bruger kondenseret mælk, som blandes sammen med pisket fløde, og alt efter, om det er Oreo-is eller i dette tilfælde skildpadde is, så kommer der forskellige ingredienser i. Det er meget nemt, og det smager så skønt. Så jeg kan på det varmeste anbefale at prøve at lave hjemmelavet is på denne måde.

Ingredienser
- 8 kæmpe chokoladeskildpadder
- 1 ds kondenseret mælk
- 1/2 liter piskefløde
- Til servering: Mini-skildpadder (kan undlades)
Instruktioner
- Skildpadde-is: Smelt 6 chokoladeskildpadder over vandbad og rør efterfølgende sammen med kondenseret mælk.
- Pisk fløden til skum og vend det samme med chokoladeblandingen.
- Hak 2 chokoladeskildpadder og rør det i.
- Fordel isen i en form og kom det i fryseren i 3-4 timer, gerne natten over.
- Til servering: Det er en god ide at tage isen ud af fryseren et kvarters tid inden servering, så er den lettere at skære i. Server evt. isen med mini-skildpadder til.

Følg med på Instagram
Hver gang der er nyt herinde fra min lille hule på internettet. så pipper jeg højt om det på Instagram 😀 Du er hjertelig velkommen til at følge med på Instagram, så kan du nemt følge med i, når der er nye opskrifter. Hvis du prøver en opskrift af, så send endelig et billede af resultatet.