Chokolademuffins med nutella

Chokolademuffins med Nutella og Kinder Bueno

Spring til opskrift

Her får du opskriften på lækre, nemme chokolademuffins med Nutella. De færdigbagte muffins fyldes med Nutella og pyntes med blød chokoladefrosting lavet på mælkechokolade. Til sidst pyntes de med Kinder Bueno. Mums!

Bag i fast muffinform

Jeg kan på det varmeste anbefale at købe en fast muffinform, eksempelvis som denne. Her placerer du papirmuffinformene, som du fylder med kagedej. På den måde undgår du, at kagerne flader helt ud under bagning.

Når kagerne er færdigbagte og afkølet, skæres et hul i hver muffin, hvor der fyldes Nutella i. Her er en lille melon-ske perfekt til formålet, men har du ikke det i køkkenskuffen, så brug en urtekniv eller lignende.

Der skal fyldes Nutella i de bagte kager. Her kan man med fordel komme Nutellaen i en sprøjtepose med rund tyl. Det gør det langt nemmere at komme den lækre Nutella ned i kagerne.

Pynt med chokoladefrosting

Det behøver heldigvis ikke være svært at pynte sine muffins rigtig flot. En god sprøjtepose (jeg kan anbefale dem fra Coop, som blandt andet kan købe i Kvickly) og så et par tyller.

I videoen herunder har jeg forsøgt at vise, at det slet ikke er så svært. De to tyller, jeg bruger i videoen, er model 1M og 4B fra mærket Wilton.

Til at pynte kagerne i denne opskrift har jeg brugt modellen 1M. Men har du ikke tyller og sprøjtepose til rådighed, så fortvivl ej 😀 Så kommes frostingen bare på med en kniv – smagen er stadigvæk mindst ligeså god!

Lyst til en anden lækker kage med Nutella? Så kan du prøve den her chokoladekage med Nutella-fudge og Kinder-chokolade.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*