Om Cakewoman.dk

Om Cake-woman

www.cakewoman.dk

Velkommen til!

Mit navn er Julie Mia Lerche Møller. Det er mig, der stå bag Cakewoman.dk – en kageblog, hvor du finder massevis af opskrifter på nemme, lækre kager og søde sager. 

Fotograf: Jesper Rais

Du kender godt typen, der altid ser en mulighed for at bage en kage? Det er mig – derfor navnet Cakewoman. 

Jeg elsker at bage, og jeg håber, at du får lyst til at prøve opskrifterne af herinde fra Cakewoman.dk. Målet med Cakewoman er, at du skal få lyst til at bage og prøve nye kager af. Jeg er vild med at pynte kagerne, men jeg er samtidig ‘bare’ en hobby-bager, der prøver mig frem – og det skal også spejle sig i alt det, der kommer herinde på sitet. Hvis du ikke har en sprøjtepose, så smør frostingen på kagen i stedet, og du behøver ikke investere i dyre is-maskiner, for at lave mine islagkager. Ind i mellem tager opskrifterne tid, men det vil altid være ‘nemme, lækre kager og søde sager’.

Hvis du har kommentarer til opskrifter, feedback eller har lyst til at sige hej, så smid endelig en kommentar, send en e-mail til mail@cakewoman.dk eller en besked på Instagram @julie_cakewoman.dk. Det gør mig så glad at høre fra jer, der kigger med. 

Kh Julie 

For kontakt vedr. samarbejde eller lignende:

E-mail: mail@cakewoman.dk 

Telefon: 28781987

 

Gratis inspiration i din indbakke

Vil du have tilsendt de lækreste kageopskrifter? 

Følg med på facebook og instagram