Svampet banankage

Svampet banankage

En svampet banankage er altid et sikkert hit. Her får du opskriften på en klassisk, svampet banankage, som er nem at lave og smager skønt.

Jeg har allerede nogen opskrifter på banankage liggende herinde på siden. Banankage med chokolade og karamel, banankage med peanutbutter creme, chokolade og karamelpopcorn og banankage med chokolade og Snickers-glasur.

Men jeg synes, der har manglet en opskrift på en mere klassisk banankage. Sådan en svampet sag, der kan bages i en bradepande og tages med. Som smager ligeså godt på andendagen, som på dagen, den er bagt. Så den satte jeg mig for at bage i sidste weekend. Jeg har taget udgangspunkt i mine tidligere opskrifter og justeret hist og her. Du finder opskriften lidt længere ned. Jeg håber, du kan li’ den.

Som glasur har jeg brugt mælkechokolade, men er du mere til mørk chokolade, så bruger du bare det. Kagen kan også sagtens dekoreres med pålægschokolade, hvis du noget lækkert af det liggende i skuffen. Næste gang jeg bager den her chokoladekage, vil jeg komme en blanding af Nutella og peanut butter på, når kagen stadigvæk er lidt lun. Det tror jeg også kommer til at fungere rigtig godt 😀

Følg med på Instagram

Hvis du skulle prøve nogle af mine opskrifter, så tag mig endeligt, hvis det ryger på Instagram, jeg kan se resultaterne. Det vil gøre mig så glad.

Svampet banankage

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*