Toblerone cheesecake

Frossen Toblerone cheesecake med Oreos

Spring til opskrift

Frossen Toblerone cheesecake med Oreos er en nem og skøn dessertkage. Ideen til kagen opstod, da jeg havde lyst til Toblerone-is OG kage. Og da jeg synes, at cheesecakes er super lækre, så tog ideen ligesom form 🙂

Jeg har allerede et par cheesecake-opskrifter på Cakewoman.dk, prøv f.eks. Citroncheesecake med Oreos, Maltesers og bær, Cheesecake med chokoladekagebund, citronfromage og hindbærfromage eller Julecheesecake med brunkage og brændte mandler

Toblerone cheesecake med Oreos

En almindelig cheesecake består for det meste af tre lag: Kiksebund, flødeostfyld og gele på toppen. Jeg er ikke fan af gele på toppen, så jeg plejer at pynte mine cheesecakes på andre måder. I den her udgave har jeg puttet Oreos og Toblerone på toppen.

Kageplast til springform

Til opskriften bruger jeg en justerbar kagering, hvor den flydende masse kommer i. Man kan også bruge ringen fra en springform.

Derudover bruger jeg kageplast til kanten. Alternativ kan husholdsningsfilm også bruges, men jeg synes, det er langt lettere at anvende kageplast. Her er jeg stor fan af denne kageplast. Kvaliteten er kraftig, hvilket gør det meget lettere at beklæde indersiden af kageringen med. 

Når kagen skal serveres, så husk at tage den ud 10 minutter før servering. Så er den meget lettere at skære ud. God fornøjelse 🙂

4 kommentarer

 1. Kan jeg lave den i en lille bradepande? 🙂

  • Hej Trine 🙂

   Det vil jeg sagtens mene, du kan.
   Bunden er ikke fast på samme måde som i en almindelig cheesecake. I den her udgave er det bare stykker af Oreos, der er spredt nederst.
   Så det er mest ‘looket’, det bliver anderledes, hvis du laver den i en bradepande 🙂

   Rigtig godt nytår! 🙂
   De bedste hilsner
   Julie, Cakewoman.dk

 2. Hvornår skal fløden i? 🙂

  • Beklager mit sene svar, Trine!

   Men kan godt se, at det manglede i opskriften. Det er rettet til nu.

   De bedste hilsner Julie 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*