Citron cheesecake med oreos

Citron cheesecake med Oreos, Maltesers og bær

Spring til opskrift

Brug for en nem og lækker dessert? Så skal du lave den her lækre citron cheesecake med Oreos i bunden og Maltesers og søde bær på toppen.

I denne cheesecake er det med Oreos i bunden og en klassisk ostecreme med citron. Citronen i ostecremen gør kagen lidt lettere, og Maltesers og søde bær på toppen er en skøn og lækker kombination.

Kagen er pyntet med spiselige guldflager, men det kan sagtens undlades, hvis du ikke har det til rådighed. De spiselige guldflager gør ikke noget ved smagen.

Brug en kagering og kageplast

Når jeg bager cheesecakes, så foretrækker jeg at bruge en justerbar kagering. Den kan, som navnet afslører, justeres og udvides. Selvom du kun har én kagering, så har du altså en ring, der kan bruges til rigtig mange kager og størrelser.

Derudover bruger jeg kageplast langs kanten. Alternativ kan man bruge husholdsningsfilm til kanten, men jeg synes, det er langt lettere at bruge kageplast. Jeg vil anbefale at bruge kageplast af kraftig kvalitet. Eksempel er denne rigtig god, da den står selv, og den ruller heller ikke sammen.

Cheesecake uden husblas

En cheesecake uden husblas kan sagtens lade sig gøre. Det er denne opskrift et eksempel på, den er nemlig lavet uden husblas. Når kagen har været på køl, og ostecremen har fået lov at sætte sig, kan den sagtens ‘stå selv’.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*