Cheesecake med chokoadekagebund

Cheesecake med chokoladekagebund, citron og hindbær

Cheesecake med chokoladekagebund, citron og hindbær. Det lyder næsten for meget af det gode. Men det er overhovedet ikke for meget! Det er faktisk en ret lækker og perfekt kombination, synes jeg 🙂

I bunden er der en bagt chokoladekage, og ovenpå er der to lækre lag med flødeost, et med citron og et med hindbær. På toppen er der pyntet med friske hindbær og Maltesers. Det kræver ikke de store bageevner at lave den her cheesecake. Den er dejlig nem og ligetil, men den tager lidt tid at samle. Men det er også det eneste, du skal have in mente, når du giver dig i kast med den her skønne cheesecake med chokoladekagebund.

Undgå en skilt creme

Har du også problemer med, at flødeostecremen skiller? Det har jeg prøvet alt for mange gange. Men jeg har fundet et trick! Hos dygtige Nip, der bager flotte kager, faldt jeg over tippet; Husblassen skal smeltes sammen med citronsaften. Derefter skal det køles ned, før det bliver rørt sammen med cirka 1 spsk af ostecremen. Herefter røres det sammen med resten af ostecremen. Så undgår du, at cremen skiller. Velbekomme!

Cheesecake med chokoladekagebund

Er du til cheesecake? Så synes jeg også, du skal prøve min citron cheesecake med Oreos, Maltesers og bær.

Update på nye opskrifter?

Hvis du vil have nys om, når der er nyt herinde på www.cakewoman.dk, så synes jeg, du skal følge med på min Instagram 🙂 Her opdaterer jeg altid, når der er nye opskrifter. Du er også hjertelig velkommen til at tagge mig, hvis du prøver nogle opskrifter af og poster billeder af resultatet. Det vil gøre mig så glad <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*