Cheesecake med chokoadekagebund

Cheesecake med chokoladekagebund, citron og hindbær

Spring til opskrift

Cheesecake med chokoladekagebund, citron og hindbær. Det lyder næsten for meget af det gode. Men det er overhovedet ikke for meget! Det er faktisk en rigtig lækker og perfekt kombination, synes jeg.

I bunden er der en bagt chokoladekage, og ovenpå er der to lækre lag med flødeost, et med citron og et med hindbær. På toppen er der pyntet med Maltesers.

Det kræver ikke de store bageevner at lave den her cheesecake. Den er dejlig nem og ligetil, men den tager lidt tid at samle. Men det er også det eneste, du skal have in mente, når du giver dig i kast med den her skønne cheesecake med chokoladekagebund.

Undgå en skilt creme

Har du også problemer med, at flødeostecremen skiller? Det har jeg prøvet alt for mange gange. Men jeg har fundet et trick! Hos dygtige Nip, der bager flotte kager, faldt jeg over tippet; Husblassen skal smeltes sammen med citronsaften. Derefter skal det køles ned, før det bliver rørt sammen med cirka 1 spsk af ostecremen. Herefter røres det sammen med resten af ostecremen. Så undgår du, at cremen skiller. Velbekomme!

Er du til cheesecake? Så synes jeg også, du skal prøve min citron cheesecake med Oreos, Maltesers og bær.

Update på nye opskrifter?

Hvis du vil have nys om, når der er nyt herinde på www.cakewoman.dk, så synes jeg, du skal følge med på min Instagram 🙂 Her opdaterer jeg altid, når der er nye opskrifter. Du er også hjertelig velkommen til at tagge mig, hvis du prøver nogle opskrifter af og poster billeder af resultatet. Det vil gøre mig så glad <3

2 kommentarer

 1. Hej Julie. Tak for opskriften på denne kage! …Det var simpelthen min debut som “fler-lags-kage-bager” 😀 Og det var virkeligt sjovt! (Har drømt om at prøve det LÆNGE) Det må jeg gøre igen snart! 😀

  Den var dejlig frisk. En god blanding af syrligt og sødt. (…Jeg gav den liiidt ekstra gas med citron-laget, da min kæreste -som havde fødselsdag- er mere til det syrlige, end det søde. Og det virkede fint. 🙂 )
  Et spørgsmål eller to:
  Skal chokoladebunden være kølet HELT ned til stuetemperatur, før den sættes i fryseren den halve time? – citron-laget virkede sådan lidt….smeltet-agtigt…der hvor det grænsede op (ned) til chokoladekagelaget, da vi skulle spise den? Måske har bunden ikke været kold nok, da jeg hældte citronlaget på??

  Alle ved fødselsdagsbordet var vældigt begejstrede. 😀
  Tak og godt nytår! 🙂
  Venlig hilsen, Marie

  • Hej Marie – og godt nytår til dig 🙂

   Jeg er glad for, kagen faldt i god jord – til trods for den blev lidt spøjs, der hvor chokoladekagebunden og citronlaget mødtes.

   Det lyder som om, at bunden måske har været en anelse lun, da citronlaget er fordelt hen over. Jeg har ikke oplevet, at citronlaget smeltede, når det kom i kontakt med chokoladekagebunden. Så jeg tror, som du også selv skriver, at bunden nok ikke har været helt kølig.

   Men det gør mig virkelig glad, at den alligevel blev et hit 🙂

   Tak for din kommentar.

   De bedste hilsner Julie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*