Nemme chokoladeboller

Nemme chokoladeboller

Spring til opskrift

Lækre og nemme chokoladeboller bliver jeg aldrig træt af! Dem her er både bløde indeni og fyldt med chokolade, og så er opskriften meget simpel og ligetil.

Chokoladeboller er perfekte, både i weekenden og i hverdagene, når der skal lidt ekstra til.

Lækre og nemme chokoladeboller

De nemme chokoladeboller er fyldt med lækkert, mørkt chokolade, og de vil også egne sig rigtig godt på et fødselsdagsbord, hvor der både skal være boller og kage.

Følg med på Instagram

Hvis du er på Instagram, så skal du være hjertelig velkommen til at følge med på min profil derinde. Her poster jeg hver gang, der er nyt herinde på www.cakewoman.dk. Hvis du laver nogle af mine opskrifter og poster billede af det på Instagram, så må hellere end gerne tagge mig i opslaget. Det gør mig nemlig så glad at se, hvis I også får gavn af opskrifterne på kage og søde sager.

Hjemmebagt bagværk er skønt at kaste sig over, og der er ikke mange ting, der kan skabe stemning og duft, som nybagte boller eller brød. På Cakewoman.dk finder du nemme opskrifter på brød og boller, som du kan prøve af. Du kan f.eks. kaste dig over mine koldhævede boller, der er en supernem opskrift. Hjemmelavede boller slår de købte fra supermarkedet på så mange områder. Det er langt billigere at bage brød og boller selv, og så kan du få friskbagt brød, når du har lyst.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*