Marcipantærte

Marcipantærte med hindbærmousse

Spring til opskrift

Denne marcipantærte med hindbærmousse er en skøn og lækker kage. Den består af en mørdejsbund, marcipanfyld og hindbærmousse. På toppen er der pyntet med chokolade og Dronningmandler.

Det er en sød marcipantærte, hvor den friske hindbærmousse ovenpå passer perfekt til. Det er en rigtig skøn dessertkage, som sagtens kan laves dagen i forvejen.

Tærteform med løs bund

Hvis du har en tærteform med løs bund liggende – eksempelvis som denne – så vil jeg anbefale at bage tærten deri. Fordelen ved at bage i en tærteform med løs bund er, at kagerne kan komme fri fra formen, uden at kanterne går i stykker.

Tærten kan dog sagtens bages i en almindelig fast tærteform. Men har du en form med løs bund, så er det altså at foretrække.

Pynt med mandler og chokolade

Udover en mørdejsbund, marcipanfyld og hindbærmousse, så har jeg pyntet med Dronningmandler og mørk chokolade på toppen. Det smager dejligt sammen med kagen, og så giver det også et fint look.

Hvis du vil gøre kagen mere børnevenlig, så kan du skifte den mørke chokolade ud med mælkechokolade og bruge Smarties i stedet for Dronningmandler.

Marcipantærte

Vild med hindbær i kager? Så kan du også prøve min cheesecake med chokoladekagebund, citronfromage og hindbærfromage.

Følg med på Instagram

Er du på Instagram, så er du hjertelig velkommen til at følge med på på Cakewomans Instagram -profil  Her poster jeg altid, når der er nye opskrifter på www.cakewoman.dk, så det er en nem måde at følge med. 

Hvis du skulle få lyst til at lave nogle af opskrifterne herinde fra, så må du endelig også gerne tagge mig i billeder på Instagram. Det vil gøre mig så glad 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*