Marcipantærte

Marcipantærte med hindbærmousse

Spring til opskrift

Marcipantærte med hindbærmousse er en skøn og lækker kage. Ind i mellem kan min kæreste godt synes, at min hang til chokolade og nutella kan tage overhånd. Ja, jeg forstår det heller ikke 😉 Men jeg vil jo gerne gøre ham glad, og det gør jeg bl.a. med sådan en kage som den her marcipantærte. For selvom det er en fyldig basse med mørdejsbund, marcipanfyld og hindbærmousse, så er den absolut ikke tung. Den her marcipantærte er dejlig sød med en frisk hindbærmousse ovenpå. Det er den perfekte dessertkage med et glas portvin til 🙂

Pynt med mandler og chokolade

Udover en mørdejsbund, marcipanfyld og hindbærmousse, så har jeg pyntet med dronningmandler og chokolade på toppen. Det smager dejligt sammen med kagen, og så giver det også et fint look. Dronningmandler er nok lidt en voksenting. Hvis du vil gøre kagen mere børnevenlig, så kan du eksempelvis pynte kagen med mælkechokolade og Smarties 🙂

Marcipantærte

Vild med hindbær i kager? Så kan du også prøve min cheesecake med chokoladekagebund, citronfromage og hindbærfromage.

Følg med på Instagram

Er du på Instagram, så er du hjertelig velkommen til at følge med på på Cakewomans Instagram -profil  Her poster jeg altid, når der er nye opskrifter på www.cakewoman.dk, så det er en nem måde at følge med. 

Hvis du skulle få lyst til at lave nogle af opskrifterne herinde fra, så må du endelig også gerne tagge mig i billeder på Instagram. Det vil gøre mig så glad 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*