Talkage af chokoladekage

Talkage af chokoladekage

Spring til opskrift

Talkage af chokoladekage er den perfekte fødselsdagskage. Talkager er super populære, og det kan jeg sagtens forstå. De kan nemlig varieres i det uendelige, og uanset om det er en 6-årig eller en 90-års fødselar, så er en talkage en sikker vinder.

I forhold til pynt og glasur, så er en talkage også en dejlig fødselsdagskage, for den kan gøres rigtig personlig i udtryk og pynt. I denne version er den børnevenlige chokoladekage pyntet med flormelisglasur og slik i form af Click Mix fra Haribo. Enkelt og nemt.

Men har du lyst til at pynte med en frosting og friske bær, så kan det også sagtens passe til chokoladekagen. Selve Nutellafrostingen fra denne opskrift vil eksempelvis egne sig rigtig godt til kagen.

Kager der kan bages dagen før

Hvis du vil være i god tid, så kan du sagtens bage denne talkage dagen inden, den skal serveres. Lad den færdigbagte kage stå overdækket på køkkenbordet natten over og vent med udskæring + glasur og pynt til den skal serveres. 

Skabelon til talkage af chokoladekage

Når det kommer til selve skabelonen til talkagen, så kan du forstørre det ønskede tal op i et word-dokument, printe tallet, klippe det ud og bruge det som skabelon. Hvis ikke du har en printer til rådighed, så kan du skrive tallet på et stykke papir og efterfølgende klippe det til og bruge som skabelon.

Hvis du har brug for en god skabelon, så er der en her, der er lige til at printe ud og bruge.

Kagerester til trøfler

Når du bager denne talkage af chokoladekage, så vil der være rester tilbage, når du har skåret tallet ud til din talkage. Dem skal du endelig gemme.

Der er mange lækre kager, hvor kageresterne kan bruges. Du kan. f.eks bruge kageresterne til at lave trøfler eller træstammer ud af.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*