Svampet squashkage med smørcreme

Svampet squashkage med smørcreme

Spring til opskrift

En svampet squashkage med smørcreme. Det er lige præcis det, du får opskriften på her.

Det er en af de slags kager, der sagtens kan bages dagen i forvejen. Den er nemlig dejlig svampet i konsistensen, og det er den også dagen efter bagning.

Hvis du bager kagen dagen i forvejen og kommer smørcremen på, så vil jeg anbefale at opbevare kagen på køl. Hvis du venter med smørcremen, så kan selve squashkagen godt stå tildækket på køkkenbordet, til dagen efter.

Squashkage med olie

I denne squashkage med smørcreme er der brugt olie. På toppen er der en sød smørcreme, der består af smør og flormelis. Her vil jeg anbefale at bruge rigtig smør. Kærgården eller et andet blandingsprodukt er ikke særlig godt, når det skal bruges til en smørcreme, da det bliver for blødt.

Kagen er supernem at bage, og den kræver ikke mange ingredienser eller særlige bageredskaber. Har du ikke en springfom til rådighed, så kan kagens sagtens bages i en anden form. Husk at justere bagetiden og hold øje med kagen undervejs, hvis du bruger en anden slags form.

Kager med frugt

Udover squash er der også æbler i kagen. Jeg synes æblernes sødme passer rigtig godt i kagen, og de bidrager også til den færdigbagte kages lækre konsistens.

Hvis du synes om en svampet squashkage med smørcreme, så tror jeg også, at den her gulerodskage er noget for dig.

Følg med på Instagram

Hvis du er på Instagram, er du hjertelig velkommen til at følge med på min profil. Jeg deler alle kager her fra Cakewoman.dk. Så følger du med på Instagram, er du sikker på at høre, når der er kagenyt herinde fra.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*