Hjemmelavede træstammer

Hjemmelavede træstammer

Spring til opskrift

Hjemmelavede træstammer er super nemme at lave, og de smager himmelsk! Jeg vil faktisk mene, at de kan hamle op med træstammer fra Lagkagehuset. Så har du lyst til et hyggeligt bageprojekt, så skal du kaste dig ud i at lave hjemmelavede træstammer.

Kagerester – hjemmelavede eller købte

For at lave træstammer skal du bruge kagerester. Hvis du ikke har kagerester liggende, så kan du bage den her chokoladekage til formålet. Det plejer jeg at gøre, den er perfekt til at lave lækre træstammer ud af. Købe-chokoladekage kan også sagtens bruges som kagerester.

Hjemmelavede træstammer

Træstammer er uden tvivl min yndlingskage, når jeg står hos bageren og skal vælge. Studenterbrød er også lækkert, men jeg synes altså, at kombinationen af trøffelmasse, marcipan og chokolade er niveauet over. Hjemmelavede træstammer er et nemt kageprojekt, og det kræver ikke meget.

Et godt tip: Når du ruller marcipanovertrækket ud, så gør det mellem to stykker bagepapir. Så hænger marcipanen ikke fast i bordet. Velbekomme!

Følg endelig med på Instagram

Hvis du har lyst til at få en opdatering, når der er nyt herinde på www.cakewoman.dk, så synes jeg, du skal følge med på Instagram. Her poster jeg nemlig altid, når der er nye opskrifter på kager og søde sager.

4 Comments

 1. Marie Louise

  Jeg glæder mig til at følge med og prøve din opskrifter af 🙂

 2. Har du kun brugt chokoladekage til dejen?
  Hvad kan man ellers købe af kager og bruge, udover chokoladekage?

  • Hej 🙂

   Jeg bruger altid chokoladekage-rester til trøfler og træstammer. Så har faktisk ikke prøvet andet. Men umiddelbart tænker jeg, at en købe-mazarintærte eller en købe-roulade også sagtens kan bliver rigtig god fyld i hjemmelavede træstammer.

   De bedste hilsner
   Julie, Cavewoman.dk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*