Denne citronkage med hvid chokoladefrosting er en nem og lækker kage. I selve kagen er der blandt andet citronskal og hvid chokolade i, som giver en dejlig frisk smag. Når kagen er bagt, hældes en citronlage hen over – det giver endnu mere citronsmag til kagen.
Når kagen er kølet af, skal den pyntes med hvid chokoladefrosting. Hvis du har mod på det, kan du komme frostingen i sprøjteposer med tyller på og dekorere kagen. Men frostingen kan også blot kommes på med en kniv eller spatel – smagen er den samme 🙂
Sådan pynter du kagen
Har du lyst til at kaste dig ud i at pynte denne citronkage med hvid chokoladefrosting, så har jeg lidt tips til dig.
Pyntningen kræver et par sprøjteposer og tyller. Jeg bruger to tyller fra mærket WIlton – 1M og 4B – der blandt andet kan fåes i dette dekorationssæt. Men har du andre tyller i skuffen, kan de også bruges. Jeg sætter små dutter med den ene tyl, mens jeg laver rosenformede cirkler med den anden.
Det er slet ikke så svært, så jeg håber, du har mod på at prøve det af 🙂 Har du brug for lidt inspiration, så kan du i denne video på Youtube se, hvordan de rosenformede cirkler skal laves.
Kage: Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
Smelt smørret i en gryde og lad det køle af.
Pisk æg, vaniljesukker og sukker lyst og luftigt i en skål.
Kom smeltet smør, revet citronskal og letmælk i og pisk sammen.
Tilsæt bagepulver og hvedemel og rør rundt.
Kom hakket chokolade i dejen og rør sammen.
Hæld dejen i en bageform (ca. 20×30 cm) beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 15-20 minutter.
Lad efterfølgende kagen køle af i 5-10 minutter. Imens laves citronlagen: Kom citronsaft og sukker i en gryde og kog op i 1-2 minutter. Hæld citronlagen over kagen, og lad kagen afkøle helt, inden den pyntes med frosting.
Frosting: Smelt den hvide chokolade (enten over vandbad eller i mikroovn) og lad det køle af.
Kom smør i en skål og pisk smørret godt sammen.
Tilsæt flødeost og pisk sammen.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen og pisk blandingen godt sammen.
Til sidst tilsættes det smeltede chokolade og piskes sammen med de andre ingredienser, så det bliver en blød frosting.
Inden servering pyntes kagen med frosting – længere oppe i indlægget kan du få fif til, hvordan du kan pynte kagen.
KOLDHÆVET SNEGLEKAGE 😍😱 Denne skønne sneglekage fyldt med chokolade og marcipan forberedes aftenen inden og bages dagen efter, så der er lækre, friskbagte snegle til morgen- eller brunchbordet i weekenden ❤️☕️ Opskriften får du lige herunder – og den er også på Cakewoman.dk 💻
🤎 OPSKRIFT – 1 SNEGLEKAGE, CA. 15 STYK 🤎
Ingredienser:
60 gram smør 1/2 pk gær 1 dl sødmælk eller letmælk 1 æg 40 gram sukker 1/2 tsk salt Ca. 300-350 gram hvedemel
Glasur: Chokoladeglasur af flormelis, kakao og vand
Instruktioner:
Smelt smørret i en gryde og lad det køle af. Lun mælken i en gryde eller i en skål i mikroovn, til det er fingervarmt. Rør gæren ud i mælken. Tilsæt smeltet smør, æg og sukker, og rør rundt. Bland salt og mel i en skål og rør det i blandingen lidt ad gangen. Rør rundt og ælt dejen, til den er glat og smidig, ca. 5 minutter. Lad dejen hæve i en skål på køkkenbordet under et viskestykke i en time.
Chokoladeremonce: Mens dejen hæver laves chokoladeremoncen. Kom alle ingredienser i en skål og rør/ælt dem godt sammen. Brug gerne bagsiden af en grydeske eller en gaffel til at få chokoladeremoncen rørt rigtig godt sammen.
Når dejen har hævet, slåes den ned på et meldækket bord. Tilsæt evt. lidt mere mel, så dejen ikke hænger fast. Rul dejen ud i et rektangel på 30×40 cm.Fordel chokoladeremoncen på dejen. Rul dejen sammen til en pølse og skær snegle ud i 1-2 cm tykkelse. Brug evt. et stykke sytråd i stedet for en kniv. Det giver en pænere form på sneglene.
Læg sneglene med lidt afstand i en bradepange (ca. 35×25 cm) beklædt med bagepapir. Tryk dem en anelse flade. Kom kagen på køl.
Næste dag: Tag kagen ud af køleskabet og lad den står på køkkenbordet, mens ovnen varmes op til 225 grader alm. ovn. Bag kagen i midten af ovnen i 13-15 minutter. Lad kagen køle af. Rør en glasur af flormelis, kakao og vand og pynt den afkølede kage. Så er kagen klar til servering 🤎
KOLDHÆVET SNEGLEKAGE 😍😱 Denne skønne sneglekage fyldt med chokolade og marcipan forberedes aftenen inden og bages dagen efter, så der er lækre, friskbagte snegle til morgen- eller brunchbordet i weekenden ❤️☕️ Opskriften får du lige herunder – og den er også på Cakewoman.dk 💻
🤎 OPSKRIFT – 1 SNEGLEKAGE, CA. 15 STYK 🤎
Ingredienser:
60 gram smør 1/2 pk gær 1 dl sødmælk eller letmælk 1 æg 40 gram sukker 1/2 tsk salt Ca. 300-350 gram hvedemel
Glasur: Chokoladeglasur af flormelis, kakao og vand
Instruktioner:
Smelt smørret i en gryde og lad det køle af. Lun mælken i en gryde eller i en skål i mikroovn, til det er fingervarmt. Rør gæren ud i mælken. Tilsæt smeltet smør, æg og sukker, og rør rundt. Bland salt og mel i en skål og rør det i blandingen lidt ad gangen. Rør rundt og ælt dejen, til den er glat og smidig, ca. 5 minutter. Lad dejen hæve i en skål på køkkenbordet under et viskestykke i en time.
Chokoladeremonce: Mens dejen hæver laves chokoladeremoncen. Kom alle ingredienser i en skål og rør/ælt dem godt sammen. Brug gerne bagsiden af en grydeske eller en gaffel til at få chokoladeremoncen rørt rigtig godt sammen.
Når dejen har hævet, slåes den ned på et meldækket bord. Tilsæt evt. lidt mere mel, så dejen ikke hænger fast. Rul dejen ud i et rektangel på 30×40 cm.Fordel chokoladeremoncen på dejen. Rul dejen sammen til en pølse og skær snegle ud i 1-2 cm tykkelse. Brug evt. et stykke sytråd i stedet for en kniv. Det giver en pænere form på sneglene.
Læg sneglene med lidt afstand i en bradepange (ca. 35×25 cm) beklædt med bagepapir. Tryk dem en anelse flade. Kom kagen på køl.
Næste dag: Tag kagen ud af køleskabet og lad den står på køkkenbordet, mens ovnen varmes op til 225 grader alm. ovn. Bag kagen i midten af ovnen i 13-15 minutter. Lad kagen køle af. Rør en glasur af flormelis, kakao og vand og pynt den afkølede kage. Så er kagen klar til servering 🤎
BROWNIE & SKILDPADDE-IS FOR 40,-😍😱 Og hvordan kan det i disse tider lade sig gøre at lave sådan en dessert til 8 personer med brownie og Skildpadde-is for 40 kroner, tænker du måske 🤗 Det kan det, fordi det er en af de slags desserter, hvor man springer over, hvor gærdet er lavest 😉
Til og med på lørdag kan du hos @rema_1000_danmark får fat i Skildpadde-is til 25,- og brownie fra @valsemollen til 15,- 🏃♀️💨 Og begge dele er altså geniale, når det skal være ekstra nemt og gå lidt tjept 😍
BROWNIE & SKILDPADDE-IS FOR 40,-😍😱 Og hvordan kan det i disse tider lade sig gøre at lave sådan en dessert til 8 personer med brownie og Skildpadde-is for 40 kroner, tænker du måske 🤗 Det kan det, fordi det er en af de slags desserter, hvor man springer over, hvor gærdet er lavest 😉
Til og med på lørdag kan du hos @rema_1000_danmark får fat i Skildpadde-is til 25,- og brownie fra @valsemollen til 15,- 🏃♀️💨 Og begge dele er altså geniale, når det skal være ekstra nemt og gå lidt tjept 😍
BROWNIE MED KARAMEL & FLØDEBOLLESKUM 😍😱 Fyldig brownie med lækker karamel og luftig skum på toppen 🤤 SÅ godt! Husk at gemme den her reel, så du har opskriften klar 😀 Og ellers er den også at finde på Cakewoman.dk 🤩
🤎 OPSKRIFT – KAGE TIL 12-14 PERSONER 🤎
Ingredienser:
Brownie: 300 g mørk chokolade 400 g smør 200 g sukker 6 æg 300 g hvedemel 2 tsk vaniljesukker 2 tsk bagepulver 4 spsk kakao
Karamel: 1 dåse Dulce de leche fra @toersleffs
Flødebolleskum: 100 g æggehvider (ca. 4 æggehvider) 200 g sukker 80 g glukosesirup 3 spsk vand
Instruktioner:
Brownie: Start med at tænde ovnen på 200 grader alm ovn. Smelt chokolade og smør i en stor skål over et vandbad ved middelvarme. Husk at anvende en skål, der tåler varmen fra vandbadet. Stil efterfølgende til side og lad det køle lidt af.
Kom æggene sammen med sukkeret i en anden skål og pisk sammen. Hæld den smeltede chokolade/smørblanding i og pisk godt sammen. Kom mel, vaniljesukker, bagepulver og kakao i blandingen og rør sammen til en ensartet masse. Fordel dejen i en bradepande (ca. 35×25 cm) med bagepapir.
Bag kagen i ca. 30 minutter og lad den efterfølgende køle af. Den skal føles en smule ubagt, det gør den lækker og svampet efterfølgende. Når kagen er kølet af, fordeles karamel (Dulce de leche) ud over.
Flødebolleskum: Kom æggehvider og 20 gram sukker i en skål. Pisk godt sammen, til det er stift. Kog sukker (de resterende 180 gram), glukosesirup og vand op i en tykbundet gryde til 118 grader. Når blandingen rammer 118 grader, tages gryden af varmen, og den flydende sukkerblanding hældes i æggehviderne, mens der piskes ved høj hastighed. Pisk i 10 minutter, til det er en fast flødebolleskum.
Fordel flødebolleskummet på kagen og server. Du kan komme flødebolleskummet i en sprøjtepose med tyl og dekorere kagen på den måde. Men skummet kan også blot fordeles med en ske på kagen.
❣️ Selve brownien kan godt bages dagen i forvejen, men jeg vil anbefale at komme karamel og flødebolleskum på på serveringsdagen ❣️
BROWNIE MED KARAMEL & FLØDEBOLLESKUM 😍😱 Fyldig brownie med lækker karamel og luftig skum på toppen 🤤 SÅ godt! Husk at gemme den her reel, så du har opskriften klar 😀 Og ellers er den også at finde på Cakewoman.dk 🤩
🤎 OPSKRIFT – KAGE TIL 12-14 PERSONER 🤎
Ingredienser:
Brownie: 300 g mørk chokolade 400 g smør 200 g sukker 6 æg 300 g hvedemel 2 tsk vaniljesukker 2 tsk bagepulver 4 spsk kakao
Karamel: 1 dåse Dulce de leche fra @toersleffs
Flødebolleskum: 100 g æggehvider (ca. 4 æggehvider) 200 g sukker 80 g glukosesirup 3 spsk vand
Instruktioner:
Brownie: Start med at tænde ovnen på 200 grader alm ovn. Smelt chokolade og smør i en stor skål over et vandbad ved middelvarme. Husk at anvende en skål, der tåler varmen fra vandbadet. Stil efterfølgende til side og lad det køle lidt af.
Kom æggene sammen med sukkeret i en anden skål og pisk sammen. Hæld den smeltede chokolade/smørblanding i og pisk godt sammen. Kom mel, vaniljesukker, bagepulver og kakao i blandingen og rør sammen til en ensartet masse. Fordel dejen i en bradepande (ca. 35×25 cm) med bagepapir.
Bag kagen i ca. 30 minutter og lad den efterfølgende køle af. Den skal føles en smule ubagt, det gør den lækker og svampet efterfølgende. Når kagen er kølet af, fordeles karamel (Dulce de leche) ud over.
Flødebolleskum: Kom æggehvider og 20 gram sukker i en skål. Pisk godt sammen, til det er stift. Kog sukker (de resterende 180 gram), glukosesirup og vand op i en tykbundet gryde til 118 grader. Når blandingen rammer 118 grader, tages gryden af varmen, og den flydende sukkerblanding hældes i æggehviderne, mens der piskes ved høj hastighed. Pisk i 10 minutter, til det er en fast flødebolleskum.
Fordel flødebolleskummet på kagen og server. Du kan komme flødebolleskummet i en sprøjtepose med tyl og dekorere kagen på den måde. Men skummet kan også blot fordeles med en ske på kagen.
❣️ Selve brownien kan godt bages dagen i forvejen, men jeg vil anbefale at komme karamel og flødebolleskum på på serveringsdagen ❣️
COOKIEKAGE MED NUTELLA & M&M’S 😱😍 Det her er en af de slags kage, der altid er populær, når jeg får gæster ❤️ En kæmpe cookiekage med m&m’s i dejen, et lag Nutella i midten og et låg af cookiedej ovenpå 🤤 Det er en meget nem kage, der kan lave dagen i forvejen, og i sådan én cookiekage er der i hvert fald kage til 8-10 personer 👏
Opskriften får du lige herunder, og du kan også søge den frem på min hjemmeside Cakewoman.dk 🤎
Pisk sukker, brun farin, blødt smør og vaniljesukker sammen. Tilsæt ægget og pisk det godt sammen.
Bland hvedemel, bagepulver og salt i og rør dejen godt sammen. Evt. brug hænderne til at ælte dejen sammen. Hak m&m’s i mindre stykker og tilsæt i dejen og rør rundt. Del dejen i to og sæt på køl i 30 minutter.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Put bagepapir i en form (jeg bruger en springform, ø23 cm) og fordel den ene halvdel af cookiedejen i bunden. Pres dejen ud, så den fylder hele bunden. Fordel Nutellaen ovenpå bunden i et nogenlunden jævnt lag. Der må gerne være en 1 cm ud til kanten, så cookie-låget kan presse lidt ned ude langs kanten, så Nutellaen ikke flyder ud. Fordel den anden halvdel af cookie-dejen ovenpå, det behøver ikke være ét låg. Det må gerne være klatter af cookie-dej, der er mast lidt ud, der fordeles udover bunden og Nutellaen.
Bag kagen i ca. 20 minutter og lad kagen køle af, inden den serveres. Kagen skal være lidt blød i det, når den kommer ud af ovnen. Den smager nemlig allerbedst, hvis den lige er en smule underbagt, og når den køler ned, bliver den også sprødere udenpå 😍
COOKIEKAGE MED NUTELLA & M&M’S 😱😍 Det her er en af de slags kage, der altid er populær, når jeg får gæster ❤️ En kæmpe cookiekage med m&m’s i dejen, et lag Nutella i midten og et låg af cookiedej ovenpå 🤤 Det er en meget nem kage, der kan lave dagen i forvejen, og i sådan én cookiekage er der i hvert fald kage til 8-10 personer 👏
Opskriften får du lige herunder, og du kan også søge den frem på min hjemmeside Cakewoman.dk 🤎
Pisk sukker, brun farin, blødt smør og vaniljesukker sammen. Tilsæt ægget og pisk det godt sammen.
Bland hvedemel, bagepulver og salt i og rør dejen godt sammen. Evt. brug hænderne til at ælte dejen sammen. Hak m&m’s i mindre stykker og tilsæt i dejen og rør rundt. Del dejen i to og sæt på køl i 30 minutter.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Put bagepapir i en form (jeg bruger en springform, ø23 cm) og fordel den ene halvdel af cookiedejen i bunden. Pres dejen ud, så den fylder hele bunden. Fordel Nutellaen ovenpå bunden i et nogenlunden jævnt lag. Der må gerne være en 1 cm ud til kanten, så cookie-låget kan presse lidt ned ude langs kanten, så Nutellaen ikke flyder ud. Fordel den anden halvdel af cookie-dejen ovenpå, det behøver ikke være ét låg. Det må gerne være klatter af cookie-dej, der er mast lidt ud, der fordeles udover bunden og Nutellaen.
Bag kagen i ca. 20 minutter og lad kagen køle af, inden den serveres. Kagen skal være lidt blød i det, når den kommer ud af ovnen. Den smager nemlig allerbedst, hvis den lige er en smule underbagt, og når den køler ned, bliver den også sprødere udenpå 😍
BANAN-IS MED 3 INGREDIENSER 😍🍌 Så nemt og enkelt 👏 3 ingredienser er alt du behøver, og så er de et mega børnehit – det er i hvert fald oplevelsen herhjemme 💛😊
Opskriften får du lige herunder – og du finder den også på Cakewoman.dk 🍌
💛 OPSKRIFT – 8 STYK 💛
Ingredienser:
4 bananer 150 g mælkechokolade Ca. 2 spsk krymmel 8 ispinde
Instruktioner:
Skræl bananerne og halver dem. Kom forsigtig en ispind i hver banan, så du har 8 banan-ispinde. Kom dem i en beholder, evt. med madpapir imellem, så bananerne ikke fryser sammen. Kom dem i fryseren i to timer.
Efter de to timer tages beholderen ud af fryseren. Smelt chokoladen – enten over vandbad eller i mikroovn. Pensl banan-ispindene med smeltet chokolade og kom krymmel på. Chokoladen størkner hurtigt, så det skal gå lidt tjept med at få krymmel på 😊
Herefter er der banan-ispinde klar! Hvis ikke alle is bliver spist på én gang, kan de selvfølgelig kommer i fryseren igen 💛
BANAN-IS MED 3 INGREDIENSER 😍🍌 Så nemt og enkelt 👏 3 ingredienser er alt du behøver, og så er de et mega børnehit – det er i hvert fald oplevelsen herhjemme 💛😊
Opskriften får du lige herunder – og du finder den også på Cakewoman.dk 🍌
💛 OPSKRIFT – 8 STYK 💛
Ingredienser:
4 bananer 150 g mælkechokolade Ca. 2 spsk krymmel 8 ispinde
Instruktioner:
Skræl bananerne og halver dem. Kom forsigtig en ispind i hver banan, så du har 8 banan-ispinde. Kom dem i en beholder, evt. med madpapir imellem, så bananerne ikke fryser sammen. Kom dem i fryseren i to timer.
Efter de to timer tages beholderen ud af fryseren. Smelt chokoladen – enten over vandbad eller i mikroovn. Pensl banan-ispindene med smeltet chokolade og kom krymmel på. Chokoladen størkner hurtigt, så det skal gå lidt tjept med at få krymmel på 😊
Herefter er der banan-ispinde klar! Hvis ikke alle is bliver spist på én gang, kan de selvfølgelig kommer i fryseren igen 💛
SPRØDE, LUFTIGE KOLDHÆVEDE BOLLER 😍 Sprød skorpe, bløde indeni – og så er de nemme at lave 💜 Jeg bruger danskvand 💦 Det gør dem ekstra luftige ☁️ Men har du ingen danskvand, så bruger du bare alm. vand – det giver også et godt resultat 🥰
Opskriften finder du på min hjemmeside Cakewoman.dk, og så får du den også lige herunder ❤️
💜 OPSKRIFT – 12-14 STYK 💜
Ingredienser:
5 dl danskvand (alm. vand kan også bruges) 10 gram gær – har du ikke tid til at koldhæve bollerne natten over, så kan du justere mængden af gær. Brug 25 gram i stedet for og lad dejen stå i en skål på køkkenbordet under et rent viskestykke og hæve en times tid i stedet for 1 spsk honning 100 gram havregryn 100 gram durummel 350 – 400 gram hvedemel 1 tsk salt
Instruktioner:
Start med at smuldr gæren ud i danskvandet. Rør honning i. Hæld mel og gryn i blandingen lidt ad gangen og rør godt rundt i 5-10 minutters tid. Meget gerne på røremaskine, hvis du har sådan en til rådighed. Men det kan også sagtens klares med nogle gode overarme 😊 Kom salt i og rør rundt. Dejen skal have en tyk grødkonsistens. Hvis dejen er for slasket, bliver bollerne ret flade under bagning.
Put husholdningsfilm over skålen og sæt dejen i køleskabet til dagen efter. Dagen efter tændes ovnen på 225 grader varmluft. Beklæd en bageplade med bagepapir og klat dejen ud i passende bolle-størrelse, brug 2 skeer til det. Evt. drys lidt havregryn eller sesamfrø på nogle af bollerne.
Bag bollerne i 13-15 minutter, hold øje undervejs. Lad dem køle af på en rist. Herefter kan de nydes med eksempelvis ost, smør eller Nutella ovenpå 🥰
SPRØDE, LUFTIGE KOLDHÆVEDE BOLLER 😍 Sprød skorpe, bløde indeni – og så er de nemme at lave 💜 Jeg bruger danskvand 💦 Det gør dem ekstra luftige ☁️ Men har du ingen danskvand, så bruger du bare alm. vand – det giver også et godt resultat 🥰
Opskriften finder du på min hjemmeside Cakewoman.dk, og så får du den også lige herunder ❤️
💜 OPSKRIFT – 12-14 STYK 💜
Ingredienser:
5 dl danskvand (alm. vand kan også bruges) 10 gram gær – har du ikke tid til at koldhæve bollerne natten over, så kan du justere mængden af gær. Brug 25 gram i stedet for og lad dejen stå i en skål på køkkenbordet under et rent viskestykke og hæve en times tid i stedet for 1 spsk honning 100 gram havregryn 100 gram durummel 350 – 400 gram hvedemel 1 tsk salt
Instruktioner:
Start med at smuldr gæren ud i danskvandet. Rør honning i. Hæld mel og gryn i blandingen lidt ad gangen og rør godt rundt i 5-10 minutters tid. Meget gerne på røremaskine, hvis du har sådan en til rådighed. Men det kan også sagtens klares med nogle gode overarme 😊 Kom salt i og rør rundt. Dejen skal have en tyk grødkonsistens. Hvis dejen er for slasket, bliver bollerne ret flade under bagning.
Put husholdningsfilm over skålen og sæt dejen i køleskabet til dagen efter. Dagen efter tændes ovnen på 225 grader varmluft. Beklæd en bageplade med bagepapir og klat dejen ud i passende bolle-størrelse, brug 2 skeer til det. Evt. drys lidt havregryn eller sesamfrø på nogle af bollerne.
Bag bollerne i 13-15 minutter, hold øje undervejs. Lad dem køle af på en rist. Herefter kan de nydes med eksempelvis ost, smør eller Nutella ovenpå 🥰
5 MINUTTERS NUTELLA CHEESECAKE 😱🔥😍 Det tager ingen tid at lave de her Nutella cheesecake i glas – og så skal du også kun bruge fem ingredienser 👏 Opskriften får du lige herunder, så husk at gemme reelen ❤️
🔥 OPSKRIFT – 4 GLAS 🔥
Ingredienser:
150 g Digestive kiks 150 g flødeost naturel 1 dl piskefløde 150 g Nutella 75 g flormelis
Instruktioner:
Kiksebund: Start med at knuse 100 gram Digestive kiksene fint. Du kan gøre dette i en blender eller ved at lægge kiksene i en plastikpose og knuse dem med en kagerulle. De sidste 50 gram Digestive kiks skal bruges som pynt på toppen. Fordel kikseblandingen i bunden af 4 glas.
Ostecreme: I en skål kommes flødeost, piskefløde, Nutella og flormelis i og piskes godt sammen, indtil det er helt glat og cremet. Fordel Nutella-ostecremen oven på kiksebunden i glassene. Hvis du vil servere desserten med det samme, toppes de fire glas med de sidste 50 gram kiks, der er hakket i mindre stykker.
Hvis du først vil servere desserten senere, så vent med kiks på toppen. Dæk i stedet for glassene til med husholdningsfilm eller lignende, og stil i køleskabet. Desserten kan sagtens laves dagen i forvejen – den bliver kun bedre og mere fast i konsistensen af at stå på køl natten over. Inden servering toppes med de sidste 50 gram kiks ❤️
5 MINUTTERS NUTELLA CHEESECAKE 😱🔥😍 Det tager ingen tid at lave de her Nutella cheesecake i glas – og så skal du også kun bruge fem ingredienser 👏 Opskriften får du lige herunder, så husk at gemme reelen ❤️
🔥 OPSKRIFT – 4 GLAS 🔥
Ingredienser:
150 g Digestive kiks 150 g flødeost naturel 1 dl piskefløde 150 g Nutella 75 g flormelis
Instruktioner:
Kiksebund: Start med at knuse 100 gram Digestive kiksene fint. Du kan gøre dette i en blender eller ved at lægge kiksene i en plastikpose og knuse dem med en kagerulle. De sidste 50 gram Digestive kiks skal bruges som pynt på toppen. Fordel kikseblandingen i bunden af 4 glas.
Ostecreme: I en skål kommes flødeost, piskefløde, Nutella og flormelis i og piskes godt sammen, indtil det er helt glat og cremet. Fordel Nutella-ostecremen oven på kiksebunden i glassene. Hvis du vil servere desserten med det samme, toppes de fire glas med de sidste 50 gram kiks, der er hakket i mindre stykker.
Hvis du først vil servere desserten senere, så vent med kiks på toppen. Dæk i stedet for glassene til med husholdningsfilm eller lignende, og stil i køleskabet. Desserten kan sagtens laves dagen i forvejen – den bliver kun bedre og mere fast i konsistensen af at stå på køl natten over. Inden servering toppes med de sidste 50 gram kiks ❤️
5 INGREDIENSER SNYDEKAGE 😍🔥😱 Fyldt med lækker remonce – og meget nem at lave 👏 Opskriften får du lige herunder 😍 Og den er også på min side Cakewoman.dk 💻
❤️ OPSKRIFT – KAGE TIL CA. 8 PERSONER ❤️
Ingredienser:
100 g revet marcipan 100 g blødt smør 100 g brun farin 150 g mælkechokolade 1 rulle færdigkøbt butterdej
Instruktioner:
Start med at tænde ovnen på 200 grader alm. ovn. Kom revet marcipan, blødt smør skåret i tern, brun farin og 100 gram hakket mælkechokolade i en skål. De sidste 50 gram mælkechokolade skal bruges til glasur. Mas blandingen godt sammen.
Rul butterdejen ud og placer den på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel fyldet på midten af den udrullede butterdej. Skær butterdejssiderne til skrå “sildeben”. Flet herefter ‘sildebenene’’ indover fyldet.
Bag butterdejsstangen i ca. 25 minutter, til den er gylden og gennembagt. Lad efterfølgende butterdejsstangen køle helt af. Smelt de sidste 50 gram mælkechokolade og pynt den afkølede butterdejsstang. Så er den klar til servering ❤️
❣️ Jeg foretrække at lave denne kage sammen dag, som den skal serveres. Det synes jeg fungerer bedst. Kagen kan også sagtens spises og nydes, men det er bedst på bagedagen 😍
5 INGREDIENSER SNYDEKAGE 😍🔥😱 Fyldt med lækker remonce – og meget nem at lave 👏 Opskriften får du lige herunder 😍 Og den er også på min side Cakewoman.dk 💻
❤️ OPSKRIFT – KAGE TIL CA. 8 PERSONER ❤️
Ingredienser:
100 g revet marcipan 100 g blødt smør 100 g brun farin 150 g mælkechokolade 1 rulle færdigkøbt butterdej
Instruktioner:
Start med at tænde ovnen på 200 grader alm. ovn. Kom revet marcipan, blødt smør skåret i tern, brun farin og 100 gram hakket mælkechokolade i en skål. De sidste 50 gram mælkechokolade skal bruges til glasur. Mas blandingen godt sammen.
Rul butterdejen ud og placer den på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel fyldet på midten af den udrullede butterdej. Skær butterdejssiderne til skrå “sildeben”. Flet herefter ‘sildebenene’’ indover fyldet.
Bag butterdejsstangen i ca. 25 minutter, til den er gylden og gennembagt. Lad efterfølgende butterdejsstangen køle helt af. Smelt de sidste 50 gram mælkechokolade og pynt den afkølede butterdejsstang. Så er den klar til servering ❤️
❣️ Jeg foretrække at lave denne kage sammen dag, som den skal serveres. Det synes jeg fungerer bedst. Kagen kan også sagtens spises og nydes, men det er bedst på bagedagen 😍
Hvor mange gange skal opskriften x’s op til ovnen bradepande? Vil bruge kagen til fest med mange gæster
Hej Karin 🙂
Jeg vil mene, at hvis du ganger med 2, så vil opskriften passe til en ovn-bradepande.
Mvh