Hjemmelavede trøfler

Hjemmelavede trøfler

Spring til opskrift

Hjemmelavede trøfler er så nemme at lave, og de kræver få ingredienser. Du behøver heller ikke tænke på hviletid eller bagning, det er heller ikke nødvendigt, når der skal laves trøfler. Samtidig er det en god ‘stop madspild’-kage, for den består primært af kagerester 😀

Chokoladekage til hjemmelavede trøfler

For at lave trøfler skal du bruge kagerester. Hvis du ikke har kagerester liggende, så kan du bage den her chokoladekage til formålet. Det plejer jeg at gøre, chokoladekage er perfekt til at lave lækre trøfler ud af. Har du ikke tiden eller lysten til at bage en kage, så kan købe-chokoladekage også sagtens bruges som kagerester.

Udover romessens og marmelade, så har jeg også tilsat nutella til min trøffelmasse. Det smager skønt og fungerer godt sammen. Hvis du mere er til ren chokolade, så kan du også vælge at skifte nutellaen ud med 100 gram smeltet chokolade.

Når trøffelmassen er trillet til kugler, skal de dekoreres med smeltet chokolade og krymmel. Jeg har brugt denne tivolikrymmel, men du kan bruge lige det krymmel, du har lyst til.

Er du på Instagram?

Jeg er vild med Instagram, og jeg elsker at dele ud af billeder og opskrifter derinde. Hvis du er på Instagram, så er du mere end velkommen til at følge med 🙂

4 Comments

  1. Hvilke kagerester bruger du??

  2. Hvor længe vil du tro de kan holde sig i køleskabet?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*