brownie med nutella

Brownie med Nutella frosting

Spring til opskrift

Brownie med Nutella frosting er en virkelig nem og lækker kage. Det er en af de slags kager, som jeg kan forudse bliver en af de ‘sikre-kager’. Du ved, den der slags kage, som bare altid fungerer og er et hit. Det er den her lækre brownie med Nutella frosting helt sikkert.

Hvis du skal servere kagen efter en god middag, og du godt vil være i god tid, så kan kagen sagtens bages dagen inden. Men jeg vil anbefale at vente med at lave selve frostingen til dagen, hvor kagen skal serveres og spises. Så synes jeg, den smager allerbedst 🙂

Pynt med Nutella frostingen

Udover selve brownien, som er dejlig svampet og tung, så er frostingen også en vigtig del. Nutella-frostingen er den samme, som jeg også har brugt til Mazarinkagen med marcipan og nutella-frosting. Den er supernem og består kun af tre ingredienser, men smager skønt af Nutella.

Til at pynte kagen har jeg brugt tyller fra Wilton af modellerne 1M og 4B. Har du ingen tyller til rådighed, så kan frostingen selvfølgelig bare smøres på, smagen er stadigvæk herlig 🙂

Har du lyst til flere opskrifter på chokoladekager? Så kan du se dem alle lige her!

4 Comments

 1. Hanne Ebert Cappelen

  Hej Julie.

  Tak for den lækreste Brownie med nutella frosting opskrift. Lavede den i foregårs til dessert til i går og det var et hit 🙂 Kan man fryse nutella frostingen?

  • Hej Hanne 🙂

   Mange tak for din søde kommentar! Det gør mig rigtig glad at høre.

   I forhold til frostingen så har jeg ikke selv forsøgt at fryse den ned. Men jeg kan se, at flere google-svar vidner om, at det kan man godt. Altså fryse en frosting ned for at tø den op og piske den ‘frisk’ igen.

   Så det bliver et lidt tvetydigt svar – men jeg håber alligevel, du kan bruge det 🙂

   De bedste hilsner
   Julie

 2. Jeg kunne desværre ikke få brownien til at blive færdigbagt indvendigt, øv. Prøvede 2 gange hvoraf den ene gang fik den 45 minutter i ovnen – stadig ubagt indeni og sten hård ovenpå.
  Den ser ellers så lækker ud.

  • Hej Katrine

   Øv – det er træls at høre. Jeg skal ikke kunne sige, hvad der er gået galt 🙁 Bagetid kan jo godt variere, hvis du har brugt en anden størrelse form end angivet i opskriften? Og ovne kan bage forskelligt.

   Billederne viser, hvordan resultatet bliver, når jeg følger opskriften. Og som jeg skriver, må den godt føles lidt ubagt efter turen i ovnen. Den sætter sig efterhånden – men det er en svampet sag.

   Mvh Julie

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*