Svenske chokoladesnitter

Svenske chokoladesnitter

Svenske chokoladesnitter er min absolutte julekage-favorit. Snitterne har været en fast del af december så lang tid tilbage, som jeg kan huske. De smager rigtig godt, og så er de nemme at bage. Dejen skal ikke hvile et døgn inden bagning, de kræver ikke de store pynte-evner, og du skal heller ikke ud og købe forme og udstikkere for at bage svenske chokoladesnitter. Det er en sand jule-vinderkage 🙂

Hviletid efter bagning

Ligesom mange andre småkager, skal de svenske chokoladesnitter heller ikke bage specielt lang tid i ovnen. De er bløde, når du tager dem ud af ovnen, men efter afkøling bliver snitterne sprøde. De er dog stadig lidt bløde inde i midten, men det gør dem kun bedre. Jeg har endnu ikke mødt et menneske, som ikke brød sig om svenske chokoladesnitter, så jeg synes, at du skal give dem et forsøg 🙂

Svenske chokoladesnitter

Lyst til andre søde julesager? Så kan du prøve mine hjemmelavede flødeboller med kanelskum og orangechokolade, juletrøfler med hvid chokolade eller julecheesecake med brunkagebund, appelsinfyld og brændte mandler.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*