Juletrøfler med chokolade

Juletrøfler med chokolade

Spring til opskrift

Jeg elsker jul! Især alt det spiselige, der følger med højtiden. De her juletrøfler med chokolade er især gode, synes jeg. De er super nemme at bikse sammen, og så smager de rigtig julede. De har fået et jule-touch i form af brunkagekrydderi og mandelaroma. Derudover er juletrøflerne rullet i hvid chokolade og kokosmel, så de ligner små snebolde.

Undgå madspild – lav juletrøfler

Juletrøfler med chokolade kræver ikke ret mange ingredienser. Der skal bruges 400 gram chokoladekage-rester i opskriften. Jeg bruger rester fra den her kageopskrift. Hvis du ikke har kagerester til rådighed, så kan en købe-chokoladekage også sagtens bruges.

Jeg glæder mig til at skulle i gang med flere julebageprojekter snart, og især til at bage svenske chokoladesnitter, som er nummer et på min liste over yndlingsjulekager. Hvad er jeres ultimative yndlingsjulekage? 🙂

Juletrøflerne kræver ingen ovn! Har du lyst til at bage en anden slags kage, som heller ikke kræver en ovn? Så kan du prøve mine sprøde Nutella-bidder.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*