Hjemmelavede flødeboller med kanelskum

Hjemmelavede flødeboller i juleversion

De her hjemmelavede flødeboller er med kanelskum og orangechokolade. Det er en herlig sød sag, som faktisk ikke er så svær at bikse sammen. Det kræver bare lidt tid og tålmodighed. Jeg er absolut ikke verdensmester, når det kommer til snorlige kager, og det er bl.a. derfor, jeg elsker hjemmelavede flødeboller. I min optik må de nemlig godt være skæve og helt unikke 🙂

Flødeboller med et jule-touch

Jeg har valgt at lave en juleversion; Flødeboller med kanelskum og orangechokolade – pyntet med guldstøv. Hvis du ikke er til chokolade med orangesmag, så kan du bruge ren mørk chokolade.

Jeg dypper ikke mine flødeboller i den smeltede chokolade, men sætter dem i stedet på en paletkniv og hælder chokoladen over flødebollen. Det er nemmere, synes jeg. Hvis alle flødebollerne ikke bliver spist med det samme, så kan de godt holde sig i køleskabet i 2-3 dage 🙂

Hjemmelavede flødeboller med kanelskum

Er du til søde julesager, så skal du prøve de her lækre juletrøfler med hvid chokolade. De er super nemme at bikse sammen, og så smager de rigtig julede.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*