Hjemmelavede flødeboller i juleversion

Spring til opskrift

De her hjemmelavede flødeboller er med kanelskum og orangechokolade. Det er en herlig sød sag, som faktisk ikke er så svær at bikse sammen. Det kræver bare lidt tid og tålmodighed. Jeg er absolut ikke verdensmester, når det kommer til snorlige kager, og det er bl.a. derfor, jeg elsker hjemmelavede flødeboller. I min optik må de nemlig godt være skæve og helt unikke 🙂

Flødeboller med et jule-touch

Jeg har valgt at lave en juleversion; Flødeboller med kanelskum og orangechokolade – pyntet med guldstøv. Hvis du ikke er til chokolade med orangesmag, så kan du bruge ren mørk chokolade.

Jeg dypper ikke mine flødeboller i den smeltede chokolade, men sætter dem i stedet på en paletkniv og hælder chokoladen over flødebollen. Det er nemmere, synes jeg. Hvis alle flødebollerne ikke bliver spist med det samme, så kan de godt holde sig i køleskabet i 2-3 dage.

Kakaosmør til flødeboller

Kakaosmør er genialt, når det kommer til chokoladeovertræk til flødeboller. Det fortynder chokoladen, og det gør det meget nemmere at få fordelt den smeltede chokolade over skummet.

Det er masser af webshops, der sælger kakaosmør. Det kan også findes i velassorterede supermarkeder – eksempelvis Bilka.

Er du til søde julesager, så skal du prøve de her lækre juletrøfler med chokolade. De er super nemme at bikse sammen, og så smager de rigtig julede.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*