Nemme bananvafler

Nemme bananvafler

Spring til opskrift

Nemme bananvafler er en sikker vinder. Uanset om det er til morgenmad, en eftermiddagssnack eller som dessert, så er bananvafler super lækre.

På grund af bananerne bliver de her vafler knap så sprøde som mine almindelige vafler, men det synes jeg absolut ikke gør noget. Bananerne giver vaflerne en skøn og sød smag, og jeg elsker, at man nærmest kan servere vaflerne som en omgang tapas med alverdens toppings til.

Jeg er især vild med Nutella og jordbær til. Og peanutbutter – det smager også skønt sammen med bananvaflerne. Men sirup, flormelis, marmelade, hindbær, honning, melon… Ja, der er faktisk virkelig mange lækre toppings og tilbehør, der vil passe perfekt sammen med de her vafler.

Bananvafler til brunch

De lækre og nemme bananvafler vil være perfekte til en god hjemmelavet brunch. Hertil vil øllebrød, koldhævede boller og pandekager også være skønne at servere.

Hvis det er en voksen-brunch, hvor der kan serveres alkohol til, så lyder de her drinks alt for lækre: Mimosa med cremede hindbær og jordbær – dem skal jeg ha’ prøvet af inden alt for længe, tror jeg 🙂

Nemme bananvafler

Har du lyst til at prøve at lave en vaffelkage? Så kan du prøve den her skønne og nemme vaffelkage med chokolade og appelsinskum.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*