Luftige vafler

Nemme og luftige vafler

Spring til opskrift

Luftige vafler er en dejlig nem og lækker dessert. Denne opskrift er fra min mormor. Hver fredag spiser hun vafler sammen med sin nabo, og derfor er opskriften afprøvet en del gange. Helt objektivt synes jeg, at min mormors opskrift sidder lige i skabet 😉 Der er ikke tilsat sukker i dejen, så vaflerne er i sig selv ikke specielt søde. Men eftersom tilbehøret til vafler ofte er syltetøj, flormelis, sirup og den slags søde sager, så synes jeg ikke, at det gør noget.

Smør i dejen

Dejen består kun af fem ingredienser, og det er madvarer, der typisk står på ens hylder: Mel, havregryn, smør, bagepulver og mælk. Så det kræver ikke den store ingrediensliste at lave luftige vafler. Der skal smeltet smør i dejen, og det betyder, at du ikke behøver at komme smør på vaffeljernet løbende. Til at bage vaflerne med, bruger jeg et vaffeljern, jeg har købt hos Imerco. Det er ikke så dyrt, og det fungerer rigtig fint. Så har du ikke et vaffeljern, så kan det i hvert fald anbefales.

Jeg synes, min mormors fredagstradition er superhyggelig, så måske jeg skulle overveje at kopiere den og gøre den til en fast del af mine fredage: #fredagsvafler 🙂

Luftige vafler

Er du til nemme og lækre kager? Så tager den her nemme chokoladekage ikke lang tid at bikse sammen 🙂

Lyst til at følge med på Instagram?

Hvis du er på Instagram, så skal du være hjertelig velkommen til at følge med på min profil derinde. Her poster jeg hver gang, der er nyt herinde på www.cakewoman.dk. Hvis du laver nogle af mine opskrifter og poster billede af det på Instagram, så må hellere end gerne tagge mig i opslaget. Det gør mig nemlig så glad at se, hvis I også får gavn af opskrifterne på kage og søde sager.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*