Bananpandekager med skyr

Glutenfri bananpandekager med skyr

Spring til opskrift

Skal morgenmaden være ekstra god, så kan jeg varmt anbefale glutenfri bananpandekager med skyr. De er supernemme, og med den rette toppings bliver de så lækre, at de sagtens kan spises som dessert 🙂

Nemme banankager

I den her opskrift har jeg lavet bananpandekagerne i en glutenfri version, da jeg har brugt havremel. Det kan du bl.a. købe i Bilka. Hvis det ikke er nødvendigt for dig at lave en glutenfri version, så kan havremelet skiftes ud med almindelig hvedemel.

Jeg har før lavet bananpandekager kun på bananer og æg, og det smager okay, men mætheden mangler lidt hos mig efter at have spist dem. Jeg synes, at skyr’en og melet er med til at give mere fylde og mæthed i de her bananpandekager. Bananpandekagerne er både gode, når de er nystegte, men kan også sagtens fungerer som en madpakke-snack.

Og så til det vigtigste: Toppings! ALDRIG gå ned på toppings 🙂 Jeg har valgt at pynte med Nutella, peanutbutter, kokosmel, mandler, mørk chokolade og bananskiver. Havde jeg haft noget karamel og nogle jordbær liggende, så var det også kommet på. Det er kun fantasien og smagsløgene, der sætter grænserne.

Bananpandekager med skyr

Lyst til flere pandekager? Så kan du prøve den her lækre pandekagelagkage med chokoladecreme og flødeskum.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*