Vaffelkage med chokolade

Vaffelkage med chokolade og appelsinskum

Spring til opskrift

Denne vaffelkage med chokolade og appelsinskum er en charmerende og lækker kage. Jeg er vild med dens lidt skæve og rustikke look, og så er vafler aldrig en dum ide.

Her er de stablet som en lagkage, og det er vigtigt, at vaflerne får lov til at køle af på en rist og blive lidt sprøde, inden de stables med appelsinflødeskum og hakket chokolade.

Nem vaffelkage med chokolade

Vaffelkagen er en af den slags kager, hvor du ikke skal regne med et perfekt snit, når du skærer den ud 😉 Men med lidt tålmodighed kan det godt lade sig gøre. Denne vaffelkage med chokolade og appelsinskum er en nem – og børnevenlig kage, og den vil helt sikkert være et hit til en børnefødselsdag.

Jeg får omkring 8 vafler ud af den opskrift, der er herunder. Det betyder, at der nok ville være et par vafler, der er tilovers. Og det er jo perfekt! Så kan man snacke lidt undervejs 🙂 Husk, at vaffelkagen skal lægges sammen og serveres med det samme, ellers bliver vaflerne meget bløde.

En festlig og børnevenlig kage? Så synes jeg, du skal prøve min chokoladekage med nutella, snickersfyld og m&m’s.

Hjerteformede vafler til vaffelkage

Jeg bager vaffeldejen i et vaffeljern, der laver hjerteformede vafler. Det giver et skønt look til kagen med de lækre vafler. Har du ikke sådan et vaffeljern, så findes der massevis af vaffeljern hos forskellige webshops.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*