Klassisk øllebrød

Klassisk øllebrød med flødeskum

Spring til opskrift

Klassisk øllebrød er et stort barndomsminde for mig. Det minder mig om hyggelige morgenstunder, hvor min mormor var på besøg og stod for morgenmaden. Hun lavede en børnevenlig version med kernefrit rugbrød – og det hænger altså ved i mig 🙂 Jeg foretrækker øllebrød uden kerner, hvis du ikke har noget imod lidt struktur i din øllebrød, så bruger du selvfølgelig bare et kernerugbrød.

Klassisk øllebrød med chokolade

Den her øllebrød vil jeg kalde en opgraderet udgave, da fløden er pisket til skum, og der også er pyntet med hakket, mørk chokolade og tørret hindbær. Det er en lækker morgenmad, som passer perfekt til en langsom weekendmorgen.

Husk! Rugbrødet skal stå i blød natten over i vand, inden det koges op.

Klassisk øllebrød

Har du lyst til andre lækre opskrifter, der kan gøre morgenstunden endnu hyggeligere? Så prøv de her dejlige vafler eller de nemme, koldhævede boller.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*