Bounty islagkage

Islagkage med Bounty

Spring til opskrift

Islagkage med Bounty er en nem og lækker dessert. Det kræver ingen ismaskine, kun lidt tålmodighed og ventetid. Så er du vild med Bounty, så vil du elske den her islagkage.

Kokoskage med Bounty

Den her islagkage med Bounty består af en bagt mandelkokoskagebund, et lag Bounty-is, og på toppen er der pyntet med Bounty-chokolade og kokosmel.

Jeg laver isen på kondenseret mælk, hvilket resulterer i en dejlig, cremet og blød is. Det er samme fremgangsmåde som den is, jeg har lavet i min Nutella islagkage og nytårskage med kransekagebund, jordbæris og guf.

Kager der kan laves dagen i forvejen

Hvis du vil være i god tid med en dessert, så er en islagkage en sikker vinder. Den kan laves dagen i forvejen, eller en uge i forvejen, så du har ingen dessert-stress, når gæsterne kommer.

Følg med på Instagram

Hvis du er på Instagram, så skal du være hjertelig velkommen til at følge med på min profil derinde. Der poster jeg hver gang, der er nyt herinde på www.cakewoman.dk. Hvis du laver nogle af mine opskrifter og poster billede af det på Instagram, så må hellere end gerne tagge mig i opslaget. Det gør mig nemlig så glad at se, hvis I også får gavn af opskrifterne på kage og søde sager. 

Lyst til andet med Bounty?

Hvis du er til søde sager med Bounty, så kan du også kaste dig ud i de her nemme trøfler med Bounty. Trøfler med Bounty er en lækker lille kage, som er let at lave og kræver få ingredienser.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*