Islagkage med browniebundq

Islagkage med browniebund og Nutella-is

Spring til opskrift

Den her islagkage med browniebund og Nutella-is er en skøn kage. Den er nem at lave, og du behøver ingen ismaskine for at lave den lækre Nutella-is.

Islagkagen består af en browniebund nederst, et lag Nutella-is i midten og øverst er der pyntet med chokoladeglasur, friske jordbær og Kinder Bueno-chokolade.

Nutella is med kondenseret mælk

Nutella-isen er supernem og kræver ingen ismaskine. Du behøver heller ikke røre i isen undervejs. Når den først er kommet på køl, passer den sig selv.

Jeg laver isen på kondenseret mælk, hvilket resulterer i en dejlig, cremet og blød is. Det er samme fremgangsmåde som den is, jeg har lavet i min nytårskage med kransekagebund, jordbæris og guf. Jeg har blot skiftet jordbær ud med Nutella, og det fungerer også rigtig godt.

Kagen er pyntet med friske jordbær og Kinder Bueno-chokolade, som jeg fandt i både hvid- og mørk i Bilka. Hvis du er mere til Toblerone, Center-chokolade eller en helt 3. slags, så kan du også sagtens pynte den her lækre islagkage med browniebund med det. Det er kun fantasien og chokoladesmag, der sætter grænsen for pynten 🙂

7 Comments

 1. Hvor mange Pers, er nutella is lagkagen ca til 😊

  • Hej Helle

   Jeg vil sige, der er dessert til ca. 8 personer.

   Håber du synes om den, hvis du giver dig i kast med at lave den 🙂

   De bedste hilsner
   Julie

 2. Christina Tind Rabjerg

  Kan den fryses efter den er pyntet med chokoladeglasur?

  • Hej Christina 🙂

   Jeg har haft rester af kagen med chokoladeglasur i fryseren, som efterfølgende er blevet tøet op igen. Jeg synes godt, det kan fungerer smagsmæssigt. Udseendemæssigt kan det godt få en lidt uheldig grå tone, men jeg synes ikke, det gør noget ved smagen.

   De bedste hilsner
   Julie 🙂

 3. Der står både en dl. Fløde og 1/2 liter fløde under nutella is. Så hvor meget fløde skal der reelt anvendes?

 4. Glem det. Der står chokoladeglasur

  • Hej Britt

   Jeg kan godt se, at jeg havde glemt at sætte et par kolonner. De er tilføjet nu, og så skulle opskriften være lettere at læse 🙂

   Mvh Julie

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*