Islagkage med browniebund

Islagkage med browniebund og Nutella-is

Den her islagkage med browniebund og Nutella-is er en skøn kage. Den er nem at lave, og du behøver ingen ismaskine for at lave den lækre Nutella-is. Islagkagen består af en browniebund nederst, et lag Nutella-is i midten og øverst er der pyntet med chokoladeglasur, friske jordbær og Kinder Bueno-chokolade.

Nutella is med kondenseret mælk

Nutella-isen er supernem og kræver ingen ismaskine. Du behøver heller ikke røre i isen undervejs, når den er på køl, den passer sig selv.

Jeg laver isen på kondenseret mælk, hvilket resulterer i en dejlig, cremet og blød is. Det er samme fremgangsmåde som den is, jeg har lavet i min nytårskage med kransekagebund, jordbæris og guf. Jeg har blot skiftet jordbær ud med Nutella, og det fungerer også rigtig godt.

Kagen er pyntet med friske jordbær og Kinder Bueno-chokolade, som jeg fandt i både hvid- og mørk i Bilka. Hvis du er mere til Toblerone, Center-chokolade eller en helt 3. slags, så kan du også sagtens pynte den her lækre islagkage med browniebund med det. Det er kun fantasien og chokoladesmag, der sætter grænsen for pynten 🙂

Islagkage med browniebund

2 kommentarer

 1. Hvor mange Pers, er nutella is lagkagen ca til 😊

  • Hej Helle

   Jeg vil sige, der er dessert til ca. 8 personer.

   Håber du synes om den, hvis du giver dig i kast med at lave den 🙂

   De bedste hilsner
   Julie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*