Den her islagkage med browniebund og Nutella-is er en skøn kage. Den er nem at lave, og du behøver ingen ismaskine for at lave den lækre Nutella-is.
Islagkagen består af en browniebund nederst, et lag Nutella-is i midten og øverst er der pyntet med chokoladeglasur, friske jordbær og Kinder Bueno-chokolade.
Nutella is med kondenseret mælk
Nutella-isen er supernem og kræver ingen ismaskine. Du behøver heller ikke røre i isen undervejs. Når den først er kommet på køl, passer den sig selv.
Jeg laver isen på kondenseret mælk, hvilket resulterer i en dejlig, cremet og blød is. Det er samme fremgangsmåde som den is, jeg har lavet i min nytårskage med kransekagebund, jordbæris og guf. Jeg har blot skiftet jordbær ud med Nutella, og det fungerer også rigtig godt.
Kagen er pyntet med friske jordbær og Kinder Bueno-chokolade, som jeg fandt i både hvid- og mørk i Bilka. Hvis du er mere til Toblerone, Center-chokolade eller en helt 3. slags, så kan du også sagtens pynte den her lækre islagkage med browniebund med det. Det er kun fantasien og chokoladesmag, der sætter grænsen for pynten 🙂
Browniebund: Start med at tænde ovnen på 200 grader alm ovn.
Smelt chokolade og smør over et vandbad ved middelvarme.
Rør halvdelen af sukkeret i chokolademassen og lad det efterfølgende køle lidt af.
Pisk æggene sammen med resten af sukkeret, til det er lyst og luftigt.
Hæld chokolademassen i sukker-og ægblandingen og rør godt sammen.
Vend mel, salt og kakao i blandingen og rør sammen til en ensartet masse.
Fordel dejen i en smurt springform (ca. 23 cm) med bagepapir i bunden.
Bag browniebunden i ca. 20 minutter, til den er gennembagt og lad den efterfølgende køle af.
Nutella-is: Pisk fløden til let skum. Pisk kondenseret mælk og nutella godt sammen og vend det efterfølgende i den bløde flødeskum til en ensartet masse.
Når browniebunden er afkølet, tages den ud af springformen og placeres på det fad, du vil servere kagen på.
Rengør selve ringen fra springformen og placer den rengjorte kagering rundt om browniebunden igen. I stedet for at bruge ringen fra springformen, kan du også bruge en justerbar kagering. Kom kageplast langs kanten og hæld isen over bunden. Kom kagen i fryseren 7-8 timer, gerne natten over.
Inden servering skal kagen pyntes med chokoladeglasur, jordbær og Kinder Bueno-chokolade. Tag gerne kagen ud af fryseren 15 minutter inden servering, så er den lettere at skære igennem.
Chokoladeglasur: Hak chokoladen groft og kom det i en skål.
Kog fløden op til kogepunktet og hæld det over chokoladen. Lad det stå i et par minutter, før du rører det til en ensartet masse.
Hæld chokolade-glasuren over i en klemmeflaske. Har du ikke sådan en, så lader du bare glasuren blive i skålen.
Tag islagkagen ud af springformen og fjern kageplasten. Fordel chokoladeglasur over islagkagen, så den løber lidt ned ad siderne.
Pynt med jordbær og Kinder Bueno-chokolade. Så er den klar til servering.
OPSKRIFT: JULE-TRÆSTAMMER 😍🎄 Lækre træstammer med smag af jul og hygge 🥰 Opskriften får du lige herunder, så husk at gemme ❤️
🎄 OPSKRIFT – 12-14 STYK 🎄
INGREDIENSER:
500 g chokoladekagerester (købe-chokoladekage kan også bruges) 100 g revet marcipan 2 appelsiner (saften derfra) 1 tsk kanel 100 g Nutella eller smeltet chokolade kan undlades
Overtræk: 200 g marcipan 100 g flormelis 30 g glukosesirup 100 g chokolade Rød pastafarve kan undlades Julekrymmel
SÅDAN GØR DU:
Først skal selve trøffelmassen laves: Smuldr kageresterne sammen med revet marcipan, appelsinsaft og kanel. Ælt massen godt sammen. Hvis du har svært ved at få massen til at hænge sammen, kan du tilsætte lidt Nutella eller smeltet chokolade.
Del massen i tre og rul det til tre pølser, cirka 25 cm lange. Stil dem til side mens du forbereder marcipan-overtrækket.
Så skal marcipanovertrækket laves: Ælt marcipanen godt sammen med flormelis og glukosesirup. Del massen i tre kugler. Hvis du ønsker at nogle af træstammerne skal være røde, så ælt pastafarve ind i en eller flere af marcipankuglerne.
Pak de tre klumper ind i husholdningsfilm og læg i køleskabet i 30 minutter.
Efter de 30 minutter skal marcipanen rulles ud. Hver marcipankugle skal rulles ud og cirka være 25×10 cm. Gør det i mellem to stykker bagepapir, så hænger det ikke fast i bordpladen.
Kom én trøffelpølse på ét stykke udrullet marcipan og rul sammen. Skær ud i passende træstamme-størrelse, jeg får cirka 4 træstammer ud af en trøffelpølse.
Til slut dyppes enderne i chokolade, der er smeltet over et vandbad, og de pyntes med krymmel. Stil dem på køl til de skal serveres ❤️
OPSKRIFT: JULE-TRÆSTAMMER 😍🎄 Lækre træstammer med smag af jul og hygge 🥰 Opskriften får du lige herunder, så husk at gemme ❤️
🎄 OPSKRIFT – 12-14 STYK 🎄
INGREDIENSER:
500 g chokoladekagerester (købe-chokoladekage kan også bruges) 100 g revet marcipan 2 appelsiner (saften derfra) 1 tsk kanel 100 g Nutella eller smeltet chokolade kan undlades
Overtræk: 200 g marcipan 100 g flormelis 30 g glukosesirup 100 g chokolade Rød pastafarve kan undlades Julekrymmel
SÅDAN GØR DU:
Først skal selve trøffelmassen laves: Smuldr kageresterne sammen med revet marcipan, appelsinsaft og kanel. Ælt massen godt sammen. Hvis du har svært ved at få massen til at hænge sammen, kan du tilsætte lidt Nutella eller smeltet chokolade.
Del massen i tre og rul det til tre pølser, cirka 25 cm lange. Stil dem til side mens du forbereder marcipan-overtrækket.
Så skal marcipanovertrækket laves: Ælt marcipanen godt sammen med flormelis og glukosesirup. Del massen i tre kugler. Hvis du ønsker at nogle af træstammerne skal være røde, så ælt pastafarve ind i en eller flere af marcipankuglerne.
Pak de tre klumper ind i husholdningsfilm og læg i køleskabet i 30 minutter.
Efter de 30 minutter skal marcipanen rulles ud. Hver marcipankugle skal rulles ud og cirka være 25×10 cm. Gør det i mellem to stykker bagepapir, så hænger det ikke fast i bordpladen.
Kom én trøffelpølse på ét stykke udrullet marcipan og rul sammen. Skær ud i passende træstamme-størrelse, jeg får cirka 4 træstammer ud af en trøffelpølse.
Til slut dyppes enderne i chokolade, der er smeltet over et vandbad, og de pyntes med krymmel. Stil dem på køl til de skal serveres ❤️
OPSKRIFT 🎄 SVENSKE CHOKOLADESNITTER 🥰 De her er min absolutte julekage-favorit. Snitterne har været en fast del af december så lang tid tilbage, som jeg kan huske. For mig er kagerne et stort barndomsminde, som altså også er røget med videre i voksenlivet ❤️
De smager rigtig godt, og så er de nemme at bage 👌 Det er en blød småkage sammenlignet med eksempelvis en brunkage, men hos mig hitter den lidt mere chokoladekage-agtige småkage stort! 😍
🤎 OPSKRIFT – CA. 40 STYK 🤎
INGREDIENSER:
6 dl hvedemel 1 tsk bagepulver 2 1/2 dl sukker 1 tsk vaniljesukker 4 spsk kakao 200 gram koldt smør 2 æg – hvis æggene er små så kan det være nødvendigt med 3 æg for at samle dejen
Pynt: 1 æggehvide perlesukker
SÅDAN GØR DU:
Start med at tænde ovnen på 175 grader alm. ovn. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Skær smørret i tern og smuldr det sammen med de tørre ingredienser.
Saml dejen med de 2 (evt. 3) æg. Jeg anbefaler at hælde den tørre blanding med smør ud på et bord, lave en lille fordybning i toppen, hælde æg i, og så stille og roligt samle dejen.
Når dejen er samlet, deles den i fire dele. Rul ud i fire stænger på omkring 25-30 cm i længden, det er en god ide at komme lidt ekstra mel på bordpladen, når de rulles ud, så de ikke hænger fast. Tryk dem flade til 1 cm i højden.
Løft forsigtigt stængerne over på en bageplader beklædt med bagepapir. Jeg bager to stænger på én bageplade ad gangen i ovnen. Pisk æggehviden (med håndkraft) skummende og pensl stængerne. Drys efterfølgende med perlesukker.
Bag kagerne øverst i ovnen i ca. 12 minutter. Når stængerne kommer ud af ovnen, lader du dem blive på pladen i 5-10 minutter. Herefter skæres de i skrå snitter, mens de stadigvæk er på bagepladen. Dejen vil være lidt blød (når kagerne er kølet helt af, vil de blive mere faste i det), så vær en smule forsigtig. Lad kagerne køle yderligere af i 10 minutters tid, før de med en spartel flyttes over på en bagerist, hvor de køler helt af. Herefter opbevares kagerne i en kagedåse, og decemberhyggen kan begynde 🥰
OPSKRIFT 🎄 SVENSKE CHOKOLADESNITTER 🥰 De her er min absolutte julekage-favorit. Snitterne har været en fast del af december så lang tid tilbage, som jeg kan huske. For mig er kagerne et stort barndomsminde, som altså også er røget med videre i voksenlivet ❤️
De smager rigtig godt, og så er de nemme at bage 👌 Det er en blød småkage sammenlignet med eksempelvis en brunkage, men hos mig hitter den lidt mere chokoladekage-agtige småkage stort! 😍
🤎 OPSKRIFT – CA. 40 STYK 🤎
INGREDIENSER:
6 dl hvedemel 1 tsk bagepulver 2 1/2 dl sukker 1 tsk vaniljesukker 4 spsk kakao 200 gram koldt smør 2 æg – hvis æggene er små så kan det være nødvendigt med 3 æg for at samle dejen
Pynt: 1 æggehvide perlesukker
SÅDAN GØR DU:
Start med at tænde ovnen på 175 grader alm. ovn. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Skær smørret i tern og smuldr det sammen med de tørre ingredienser.
Saml dejen med de 2 (evt. 3) æg. Jeg anbefaler at hælde den tørre blanding med smør ud på et bord, lave en lille fordybning i toppen, hælde æg i, og så stille og roligt samle dejen.
Når dejen er samlet, deles den i fire dele. Rul ud i fire stænger på omkring 25-30 cm i længden, det er en god ide at komme lidt ekstra mel på bordpladen, når de rulles ud, så de ikke hænger fast. Tryk dem flade til 1 cm i højden.
Løft forsigtigt stængerne over på en bageplader beklædt med bagepapir. Jeg bager to stænger på én bageplade ad gangen i ovnen. Pisk æggehviden (med håndkraft) skummende og pensl stængerne. Drys efterfølgende med perlesukker.
Bag kagerne øverst i ovnen i ca. 12 minutter. Når stængerne kommer ud af ovnen, lader du dem blive på pladen i 5-10 minutter. Herefter skæres de i skrå snitter, mens de stadigvæk er på bagepladen. Dejen vil være lidt blød (når kagerne er kølet helt af, vil de blive mere faste i det), så vær en smule forsigtig. Lad kagerne køle yderligere af i 10 minutters tid, før de med en spartel flyttes over på en bagerist, hvor de køler helt af. Herefter opbevares kagerne i en kagedåse, og decemberhyggen kan begynde 🥰
JULE-CHEESECAKE I GLAS 😍🎄❤️ Brunkager nederst, appelsinfyld i midten, og så toppet med kirsebærsauce og lidt fra brunkager 🤤 Så nemt og lækkert! Husk at gemme opskriften 😊
❤️ OPSKRIFT TIL 4 GLAS ❤️
Ingredienser:
150 g brunkager 200 g flødeost naturel 1 dl piskefløde Saften fra 1 appelsin 100 g flormelis 1-2 spsk kirsebærsauce pr. glas
Sådan gør du:
Knus brunkagerne i mindre stykker. Fordel 2/3 af de knuste kager i 4 glas. Gem de sidste til toppen.
Kom flødeost, piskefløde, appelsinsaft og flormelis i en skål, og pisk godt sammen. Fordel fyldet i de 4 glas.
Top med de sidste knuste kager og kirsebærsauce. Voila! Så er der juledessert! 😍🎄
JULE-CHEESECAKE I GLAS 😍🎄❤️ Brunkager nederst, appelsinfyld i midten, og så toppet med kirsebærsauce og lidt fra brunkager 🤤 Så nemt og lækkert! Husk at gemme opskriften 😊
❤️ OPSKRIFT TIL 4 GLAS ❤️
Ingredienser:
150 g brunkager 200 g flødeost naturel 1 dl piskefløde Saften fra 1 appelsin 100 g flormelis 1-2 spsk kirsebærsauce pr. glas
Sådan gør du:
Knus brunkagerne i mindre stykker. Fordel 2/3 af de knuste kager i 4 glas. Gem de sidste til toppen.
Kom flødeost, piskefløde, appelsinsaft og flormelis i en skål, og pisk godt sammen. Fordel fyldet i de 4 glas.
Top med de sidste knuste kager og kirsebærsauce. Voila! Så er der juledessert! 😍🎄
Svampet banankage med Nutellaglasur 😍😱 SÅ nemt og SÅ godt 🤤 Det er en af de kager, der sagtens kan bages dagen i forvejen, og så kan børn også være med i køkkenet ❤️☺️ Opskriften får du lige her 😍
💛 OPSKRIFT – KAGE TIL 8-10 PERSONER 💛
Ingredienser:
110 g smør 3 æg 200 g rørsukker (eller alm. sukker) 150 g hvedemel 1 tsk vaniljesukker 1 tsk bagepulver 3 modne bananer
200 g Nutella
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde og stil til side.
Pisk æg og sukker godt sammen i en skål i et par minutter. Kom hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i og rør sammen. Mos bananerne og rør det i blandingen. Hæld den smeltede smør i blandingen og rør det godt sammen.
Hæld dejen i en springform (ca. 24 cm) med bagepapir i. Bag i cirka 30 minutter, til kagen er gennembagt. Lad kagen køle af, før du kommer glasur på.
Med fordel kan du komme Nutellaen i en skål og give det kort tid i mikroovn, inden det fordeles på kagen 🤎 God bagning 😍
❣️ Hvis du bager kagen dagen i forvejen, anbefaler jeg at dække den bagte, afkølede kage godt til, og lade den stå på køkkenbordet til næste dag. Nutella-glasuren venter jeg med at komme på til serveringsdagen, da det godt kan blive noget gratværk at afdække kagen, mens der er Nutella på ❣️
Svampet banankage med Nutellaglasur 😍😱 SÅ nemt og SÅ godt 🤤 Det er en af de kager, der sagtens kan bages dagen i forvejen, og så kan børn også være med i køkkenet ❤️☺️ Opskriften får du lige her 😍
💛 OPSKRIFT – KAGE TIL 8-10 PERSONER 💛
Ingredienser:
110 g smør 3 æg 200 g rørsukker (eller alm. sukker) 150 g hvedemel 1 tsk vaniljesukker 1 tsk bagepulver 3 modne bananer
200 g Nutella
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde og stil til side.
Pisk æg og sukker godt sammen i en skål i et par minutter. Kom hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i og rør sammen. Mos bananerne og rør det i blandingen. Hæld den smeltede smør i blandingen og rør det godt sammen.
Hæld dejen i en springform (ca. 24 cm) med bagepapir i. Bag i cirka 30 minutter, til kagen er gennembagt. Lad kagen køle af, før du kommer glasur på.
Med fordel kan du komme Nutellaen i en skål og give det kort tid i mikroovn, inden det fordeles på kagen 🤎 God bagning 😍
❣️ Hvis du bager kagen dagen i forvejen, anbefaler jeg at dække den bagte, afkølede kage godt til, og lade den stå på køkkenbordet til næste dag. Nutella-glasuren venter jeg med at komme på til serveringsdagen, da det godt kan blive noget gratværk at afdække kagen, mens der er Nutella på ❣️
NUTELLA-IS MED 3 INGREDIENSER 😍🔥 Jeg har lige en advarsel, før du læser videre 🚨 Der er chance for afhængighed! 😀🤤 Det er virkelig nemt og lækkert at lave sin egen Nutella-is, så hvad venter du på? 😍 Opskriften får du lige her:
Pisk fløden til skum i en skål. I en anden skål pisker du kondenseret mælk og Nutella godt sammen. Vend efterfølgende flødeskummet i skålen med kondenseret mælk og Nutella – vend det hele sammen til en ensartet masse. Fordel isen i en form og kom på frys i minimum 4 timer. Herefter er isen klar til servering 🤎🍧
NUTELLA-IS MED 3 INGREDIENSER 😍🔥 Jeg har lige en advarsel, før du læser videre 🚨 Der er chance for afhængighed! 😀🤤 Det er virkelig nemt og lækkert at lave sin egen Nutella-is, så hvad venter du på? 😍 Opskriften får du lige her:
Pisk fløden til skum i en skål. I en anden skål pisker du kondenseret mælk og Nutella godt sammen. Vend efterfølgende flødeskummet i skålen med kondenseret mælk og Nutella – vend det hele sammen til en ensartet masse. Fordel isen i en form og kom på frys i minimum 4 timer. Herefter er isen klar til servering 🤎🍧
PRØV DEN HER IS – NU! 😱😍🔥 Altså det her fungerer 👌 Hjemmelavet is med kondenseret mælk og uden ismaskine – og resultatet er en cremet, fyldig is 🤤 Den er med Biscoff-smørepålæg og Bastognekiks 😍
👏 Prøv 👏 det 👏nu👏 Der er flere webshops, der sælger Biscoff smørepålæg, og du kan bl.a. købe det hos @kagerogsager.dk ❤️ Jeg har fundet Biscoff smørepålæg i en af de fysiske Normal-butikker, som ligger mange steder rundt i Danmark 😊
Opskriften får du lige her, og den er også på Cakewoman.dk 🤎
🤎 OPSKRIFT – IS TIL 6-8 PERSONER 🤎
INGREDIENSER:
1 ds kondenseret mælk 300 g Biscoff smørepålæg 1/2 liter piskefløde 100 g knuste Bastognekiks eller lign. kanelkiks
SÅDAN GØR DU:
Kom kondenseret mælk og Biscoff smørepålæg i en skål og pisk godt sammen. I en anden skål piskes fløden til blød skum. Tilsæt flødeskummet i skålen med kondenseret mælk og Biscoff smørepålæg. Tilsæt også 2/3 af de knuste Bastognekiks. Pisk sammen ved lav hastighed. Is-massen skal endelig ikke overpiskes. Fordel is-blandingen i en form. Kom de sidste knuste kiks henover. Kom is-blandingen i fryseren i minimum 4-5 timer, til isen har sat sig.
Inden servering: Tag gerne isen ud af fryseren 10 minutters tid inden servering, så er den lettere at skære i ❤️
PRØV DEN HER IS – NU! 😱😍🔥 Altså det her fungerer 👌 Hjemmelavet is med kondenseret mælk og uden ismaskine – og resultatet er en cremet, fyldig is 🤤 Den er med Biscoff-smørepålæg og Bastognekiks 😍
👏 Prøv 👏 det 👏nu👏 Der er flere webshops, der sælger Biscoff smørepålæg, og du kan bl.a. købe det hos @kagerogsager.dk ❤️ Jeg har fundet Biscoff smørepålæg i en af de fysiske Normal-butikker, som ligger mange steder rundt i Danmark 😊
Opskriften får du lige her, og den er også på Cakewoman.dk 🤎
🤎 OPSKRIFT – IS TIL 6-8 PERSONER 🤎
INGREDIENSER:
1 ds kondenseret mælk 300 g Biscoff smørepålæg 1/2 liter piskefløde 100 g knuste Bastognekiks eller lign. kanelkiks
SÅDAN GØR DU:
Kom kondenseret mælk og Biscoff smørepålæg i en skål og pisk godt sammen. I en anden skål piskes fløden til blød skum. Tilsæt flødeskummet i skålen med kondenseret mælk og Biscoff smørepålæg. Tilsæt også 2/3 af de knuste Bastognekiks. Pisk sammen ved lav hastighed. Is-massen skal endelig ikke overpiskes. Fordel is-blandingen i en form. Kom de sidste knuste kiks henover. Kom is-blandingen i fryseren i minimum 4-5 timer, til isen har sat sig.
Inden servering: Tag gerne isen ud af fryseren 10 minutters tid inden servering, så er den lettere at skære i ❤️
DAIM CHEESECAKE UDEN HUSBLAS 😍😱❤️ Ingen bøvl med husblas her, og resultatet er en lækker, lækker cheesecake med Daim-fyld, Bastognekiks-bund og massevis af chokolade på toppen 🤤 Opskriften får du herunder ❤️
❤️ OPSKRIFT – KAGE TIL 8 PERSONER ❤️
INGREDIENSER:
Bund: 250 g Bastognekiks – eller lignende kanelkiks 90 g smør
Fyld: 2 pk Daim – 128 gram i alt 200 g flormelis 400 g flødeost naturel 2,5 dl piskefløde
Pynt: 200 g blandet chokolade
SÅDAN GØR DU:
Bund: Hak kiksene helt fint i en minihakker. Hvis du ikke har en minihakker, så kom kiksene i en pose og bank dem med en kagerulle. Smelt smørret og bland det godt sammen med de knuste kiks. Placer en justerbar kagering (ca. 20 cm) eller ringen fra en springform på det fad, du vil servere kagen på. Beklæd indersiden med kageplast eller husholdningsfilm. Hæld den knuste kiksemasse op i formen og pres massen ud til en bund. Stil efterfølgende bunden på køl, mens fyldet forberedes.
Fyld: Hak Daim-chokoladen i mindre stykker og kom stykkerne i en skål med flormelis, flødeost naturel og fløde. Pisk sammen til en ensartet og fast masse. Tag bunden ud fra køl og og hæld fyldet over kiksebunden. Med fordel kan bagsiden af en ske bruges til at glatte fyldet ud. Stil herefter kagen på køl, til cremen har sat sig – minimum 4 timer, men meget gerne til dagen efter.
Inden servering befries kagen fra formen+kageplast, og kagen pyntes med chokolade på toppen 😍
DAIM CHEESECAKE UDEN HUSBLAS 😍😱❤️ Ingen bøvl med husblas her, og resultatet er en lækker, lækker cheesecake med Daim-fyld, Bastognekiks-bund og massevis af chokolade på toppen 🤤 Opskriften får du herunder ❤️
❤️ OPSKRIFT – KAGE TIL 8 PERSONER ❤️
INGREDIENSER:
Bund: 250 g Bastognekiks – eller lignende kanelkiks 90 g smør
Fyld: 2 pk Daim – 128 gram i alt 200 g flormelis 400 g flødeost naturel 2,5 dl piskefløde
Pynt: 200 g blandet chokolade
SÅDAN GØR DU:
Bund: Hak kiksene helt fint i en minihakker. Hvis du ikke har en minihakker, så kom kiksene i en pose og bank dem med en kagerulle. Smelt smørret og bland det godt sammen med de knuste kiks. Placer en justerbar kagering (ca. 20 cm) eller ringen fra en springform på det fad, du vil servere kagen på. Beklæd indersiden med kageplast eller husholdningsfilm. Hæld den knuste kiksemasse op i formen og pres massen ud til en bund. Stil efterfølgende bunden på køl, mens fyldet forberedes.
Fyld: Hak Daim-chokoladen i mindre stykker og kom stykkerne i en skål med flormelis, flødeost naturel og fløde. Pisk sammen til en ensartet og fast masse. Tag bunden ud fra køl og og hæld fyldet over kiksebunden. Med fordel kan bagsiden af en ske bruges til at glatte fyldet ud. Stil herefter kagen på køl, til cremen har sat sig – minimum 4 timer, men meget gerne til dagen efter.
Inden servering befries kagen fra formen+kageplast, og kagen pyntes med chokolade på toppen 😍
Jeg har haft rester af kagen med chokoladeglasur i fryseren, som efterfølgende er blevet tøet op igen. Jeg synes godt, det kan fungerer smagsmæssigt. Udseendemæssigt kan det godt få en lidt uheldig grå tone, men jeg synes ikke, det gør noget ved smagen.
Mit navn er Julie Mia Lerche Møller. Det er mig, der stå bag Cakewoman.dk – en kageblog, hvor du finder massevis af opskrifter på nemme, lækre kager og søde sager.
For kontakt vedr. samarbejde eller lignende:
E-mail: mail@cakewoman.dk
Telefon: +45 2878 1987
Hvor mange Pers, er nutella is lagkagen ca til 😊
Hej Helle
Jeg vil sige, der er dessert til ca. 8 personer.
Håber du synes om den, hvis du giver dig i kast med at lave den 🙂
De bedste hilsner
Julie
Kan den fryses efter den er pyntet med chokoladeglasur?
Hej Christina 🙂
Jeg har haft rester af kagen med chokoladeglasur i fryseren, som efterfølgende er blevet tøet op igen. Jeg synes godt, det kan fungerer smagsmæssigt. Udseendemæssigt kan det godt få en lidt uheldig grå tone, men jeg synes ikke, det gør noget ved smagen.
De bedste hilsner
Julie 🙂
Der står både en dl. Fløde og 1/2 liter fløde under nutella is. Så hvor meget fløde skal der reelt anvendes?
Glem det. Der står chokoladeglasur
Hej Britt
Jeg kan godt se, at jeg havde glemt at sætte et par kolonner. De er tilføjet nu, og så skulle opskriften være lettere at læse 🙂
Mvh Julie