Chokoladekage med nutella

Chokoladekage med Nutella, Snickersfyld og m&m’s

Denne chokoladekage med Nutella, Snickersfyld og m&m’s på toppen er faktisk resultatet af en story på Instagram.

For et stykke tid siden kastede jeg et par ‘hvis du skulle vælge mellem x og x’-spørgsmål op på min instagram-story. Nutella vandt over peanutbutter, Snickers fik flere stemmer end Twix, Maltesers tabte til m&m’s, og mælkechokolade vandt en kneben sejr over mørk chokolade.

Derfor har jeg lavet den her kage, der består af favoritterne fra Instagram: Chokoladekagebunde med mælkechokolade, et Snickerslag, Nutella-glasur og farvestrålende m&m’s på toppen.

Nem chokoladekage med Nutella og snickersfyld

Det er lidt af en kagebombe, men en god en af slagsen 🙂 Det er en nem chokoladekage, der helt sikkert vil hitte hos både børn og voksne, og kagen er bedst på dagen, hvor den bliver bagt.

Selve Snickers-fyldet består af karamel blandet op med saltede peanuts. Jeg er vild med den her karamel, som er cremet og lækker. Den kan købes online hos Nemlig.com, men den er også på hylderne i velassorterede supermarkeder – eksempelvis Bilka og Føtex.

Karamellen blandes op med de saltede peanuts, og voila: du har snickersfyld. Meget nemmere bliver det ikke.

Chokoladekage med Nutella, Snickersfyld og m&m's | Cakewoman.dk
Chokoladekage

Chokoladekage med nutella, snickersfyld og m&m’s

Antal 10

Ingredienser
  

  • Chokoladekage:
  • 200 gram mælkechokolade
  • 130 gram smør
  • 125 gram sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 4 æg
  • 150 gram hvedemel
  • 1 spsk kakao
  • Snickersfyld:
  • 200 gram karamel/Dulce de leche
  • 100 gram saltede peanuts
  • Nutellaglasur og pynt:
  • Ca. 200 gram Nutella
  • Ca. 100 gram ´m&m’s

Sådan gør du
 

  • Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluftsovn.
  • Smelt mælkechokolade og smør over vandbad. Tag det efterfølgende af varmen og fortsæt med opskriften.
  • Pisk sukker, vaniljesukker og æg godt sammen.
  • Rør mel og kakao i dejen og rør rundt til en ensartet masse.
  • Kom det afkølede smør/chokolade i og rør rundt.
  • Beklæd en springform (cirka 20 cm) med bagepapir og kom halvdelen af dejen i formen.
  • Bag kagebunden i ca. 20 minutter minutter, til den er gennembagt. Lad kagebunden køle af. Gentag med den resterende del af dejen, så du ender med at have to kagebunde. Har du to springforme, så kan du sagtens bage dem på samme tid. Bundene skal være helt kolde, før kagen samles.
  • Snickersfyld: Bland karamel og peanuts sammen.
  • Placer den ene kagebund på et fad. Smør snickersfyldet på og placer den anden kagebund oven på.
  • Nutella-glasur: Smelt nutellaen over et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Det skal ikke have lang tid, blot så konsistensen bliver lidt mere flydende og dermed lettere at smøre på.
  • Hæld nutella-glasuren over kagens top og fordel den med en paletkniv eller ske. Pynt efterfølgende med m&m’s på toppen af kagen.
Chokoladekage med Nutella, Snickersfyld og m&m's | Cakewoman.dk

Er du til chokoladekager? Så synes jeg, du skal prøve min cheesecake med chokoladekagebund, citronfromage og hindbærfromage. Find opskriften lige her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*