Chokoladekage med nutella

Chokoladekage med Nutella, Snickersfyld og m&m’s

Spring til opskrift

Denne chokoladekage med Nutella, Snickersfyld og m&m’s på toppen er faktisk resultatet af en story på Instagram.

For et stykke tid siden kastede jeg et par ‘hvis du skulle vælge mellem x og x’-spørgsmål op på min instagram-story. Nutella vandt over peanutbutter, Snickers fik flere stemmer end Twix, Maltesers tabte til m&m’s, og mælkechokolade vandt en kneben sejr over mørk chokolade.

Derfor har jeg lavet den her kage, der består af favoritterne fra Instagram: Chokoladekagebunde med mælkechokolade, et Snickerslag, Nutella-glasur og farvestrålende m&m’s på toppen.

Nem chokoladekage med Nutella og snickersfyld

Det er lidt af en kagebombe, men en god en af slagsen 🙂 Det er en nem chokoladekage, der helt sikkert vil hitte hos både børn og voksne, og kagen er bedst på dagen, hvor den bliver bagt.

Selve Snickers-fyldet består af karamel blandet op med saltede peanuts. Jeg er vild med den her karamel, som er cremet og lækker. Den kan købes online hos Nemlig.com, men den er også på hylderne i velassorterede supermarkeder – eksempelvis Bilka og Føtex.

Karamellen blandes op med de saltede peanuts, og voila: du har snickersfyld. Meget nemmere bliver det ikke.

Er du til chokoladekager? Så synes jeg, du skal prøve min cheesecake med chokoladekagebund, citronfromage og hindbærfromage. Find opskriften lige her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*