Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluftsovn.
Smelt mælkechokolade og smør over vandbad. Tag det efterfølgende af varmen og fortsæt med opskriften.
Pisk sukker, vaniljesukker og æg godt sammen.
Rør mel og kakao i dejen og rør rundt til en ensartet masse.
Kom det afkølede smør/chokolade i og rør rundt.
Beklæd en springform (cirka 20 cm) med bagepapir og kom halvdelen af dejen i formen.
Bag kagebunden i ca. 20 minutter minutter, til den er gennembagt. Lad kagebunden køle af. Gentag med den resterende del af dejen, så du ender med at have to kagebunde. Har du to springforme, så kan du sagtens bage dem på samme tid. Bundene skal være helt kolde, før kagen samles.
Snickersfyld: Bland karamel og peanuts sammen.
Placer den ene kagebund på et fad. Smør snickersfyldet på og placer den anden kagebund oven på.
Nutella-glasur: Smelt nutellaen over et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Det skal ikke have lang tid, blot så konsistensen bliver lidt mere flydende og dermed lettere at smøre på.
Hæld nutella-glasuren over kagens top og fordel den med en paletkniv eller ske. Pynt efterfølgende med m&m's på toppen af kagen.