Chokoladetærte med skumfidusfrosting

Chokoladetærte med skumfidusfrosting og kiks

Spring til opskrift

Denne her lækre chokoladetærte med skumfidusfrosting og kiks er inspireret af smores. Eller s’mores, som det faktisk hedder. Hvis du googler s’mores kan Wikipedia nemlig fortælle dig, at navnet er en sammentrækning af ‘some more’. Og det må man sige passer perfekt på den her chokoladetærte 🙂

Chokoladetærte med skumfidusfrosting

S’mores er en ‘sandwich’, hvor chokolade og grillet skumfidus er placeret i midten af to kiks. I den her opskrift finder du kiksene i bunden, chokoladen er placeret ovenpå, og til slut er der en skøn skumfidus frosting på toppen. Jeg har valgt at bruge en gasbrænder, så kagen får et s’mores look og lidt lejrbålsstemning 🙂 Har du ikke en gasbrænder, så undlader du bare den del, kagen bliver skøn alligevel.

Skøn og dekorativ kage

Denne chokoladetærte med skumfidusfrosting og kiks er en skøn dessert, som også er fin og dekorativ på et kagebord. Jeg kommer frostingen i en sprøjtepose og dutter det ud på kagen. Jeg bruger denne tyl fra Wilton, som jeg synes giver et rigtig superfint look.

Chokoladetærte med skumfidusfrosting
Chokoladetærte med skumfidusfrosting

Er du på Instagram?

Hvis du er på Instagram, så skal du være meget velkommen til at følge med på min profil derinde. Når jeg lægger en ny opskrift op herinde på bloggen, så gør jeg også altid opmærksom på det inde på Instagram, så det er en nem måde at følge med på 😀

Lyst til at bage uden gluten og laktose? Så kan du prøve min citronmåne eller gulerodskage. Begge kager er helt uden gluten og laktose.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*