Brownie opskrift

Brownie opskrift med chokolade

Her får du en nem og lækker brownie opskrift med chokolade. Uanset om det er en ‘kage til kaffen’ eller det er som dessert, så fungerer en brownie rigtig godt. Den kræver ikke mange ingredienser, og så smager den himmelsk! Jeg plejer at servere creme fraiche til. Det syrlige er et skønt match med den tunge chokoladekage.

En nem og lækker kage

Kagen kan sagtens bages dagen inden, den skal serveres. Put film henover kagen og opbevar den på køl. Jeg bager den lige knap 25 minutter, og mit bedste råd er, at du endelig ikke må bage den for lang tid. Den skal være til den klæbrige side. Derudover så husk at lade kagen køle helt af, før den serveres. Så bliver den fastere i konsistensen og meget lettere at skære ud.

Jeg har valgt at putte både hvid og mørk chokolade i min brownie opskrift, da jeg er vild med begge dele. Men hvis du kun har den ene slags, så kan det sagtens gå. Det vigtigste er som sagt, at den ikke bliver overbagt 🙂

Brownie opskrift

Er du til chokoladekager? Så synes jeg da, du skal tage et kig forbi min chokoladekage-kategori 🙂 Du kan jo kaste dig over en af de her opskrifter:

Chokoladekage med nutella, snickersfyld og m&m’s

Snickerskage med hvid chokolade og bær

Nutellakage med karamel og Kinder Schoko Bons

Cheesecake med chokoladekagebund, citronfromage og hindbærfromage

Nem lækker chokoladekage

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*