Brownie opskrift

Brownie med hvid chokolade og mørk chokolade

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en nem og lækker brownie med hvid chokolade og mørk chokolade. Uanset om det er en ‘kage til kaffen’ eller det er som dessert, så fungerer en brownie rigtig godt. Den kræver ikke mange ingredienser, og så smager den himmelsk! Jeg plejer at servere creme fraiche til. Det syrlige er et skønt match med den tunge chokoladekage.

En nem og lækker kage

Kagen kan sagtens bages dagen inden, den skal serveres. Put film henover kagen og opbevar den på køl. Jeg bager den lige knap 20 minutter, og mit bedste råd er, at du endelig ikke må bage den for lang tid. Den skal være til den klæbrige side. Derudover så husk at lade kagen køle helt af, før den serveres. Så bliver den fastere i konsistensen og meget lettere at skære ud.

Jeg har valgt at putte både hvid og mørk chokolade i min brownie opskrift, da jeg er vild med begge dele. Men hvis du kun har den ene slags, så kan det sagtens gå. Det vigtigste er som sagt, at den ikke bliver overbagt 🙂

Brownie med hvid chokolade

Er du til chokoladekager? Så synes jeg da, du skal tage et kig forbi min chokoladekage-kategori 🙂 Du kan jo kaste dig over en af de her opskrifter:

Chokoladekage med nutella, snickersfyld og m&m’s

Snickerskage med hvid chokolade og bær

Nutellakage med karamel og Kinder Schoko Bons

Cheesecake med chokoladekagebund, citronfromage og hindbærfromage

Nem lækker chokoladekage

Følg med på Instagram

Hvis du har lyst til at få en opdatering, når der er nyt herinde på www.cakewoman.dk, så synes jeg, du skal følge med på Instagram. Her poster jeg nemlig altid, når der er nye opskrifter på kager og søde sager.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*