Chokoladecupcakes med hindbærskum

Chokoladecupcakes med hindbærskum

Disse chokoladecupcakes med hindbærskum er kager, som kan serveres til mange slags begivenheder. Cupcakes fungerer især godt til kagetapas, hvor de er en del af et kagebord. Om det er en børnefødselsdag, et barnedåb eller et jubilæum, der skal fejres, så kan cupcakes altid serveres.

Cupcakes med hindbærskum

I den her opskrift er det som sagt chokoladecupcakes med hindbærskum, og den søde hindbærskum er rigtig god til chokoladen. Hindbærskummet drillede mig lidt og klumpede første gang, jeg kogte det op. Det er vigtigt at holde øje med det, og sikre sig, at det ikke koger over de 117 grader og klumper. Har du ikke et termometer, så vil jeg anbefale dig at lave en frosting i stedet for en skum 🙂 Du kan f.eks. lave frostingen fra den her kage, og skifte nutella ud med hindbær-puréen fra opskriften herunder.

Jeg elsker at bage, men jeg kan virkelig også godt lide at pynte kagerne 🙂 Til at pynte de her cupcakes, har jeg brugt denne tyl fra mærket Wilton, model 1M.

Chokoladecupcakes med hindbærskum

Er du til cupcakes? Så kan du også prøve mine lækre og nemme Bounty cupcakes eller hvad med de her Nutella cupcakes med karamel og flødebolleskum?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*