Mazarinkage med marcipan

Mazarinkage med marcipan og nutella frosting

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en lækker mazarinkage med marcipan. Marcipanen har fået selskab af banan, og der et lækkert lag Nutellafrosting på toppen. Mums!

Kager der kan bages dagen før

Mazarinkagen er, udover at være super lækker, også en af de der gode kollegakager. Dvs. en kage, der kan bages dagen inden, den skal spises.

Hvis kagen bages dagen i forvejen, vil jeg anbefale at lade kagen stå tildækket (uden frosting) på køkkenbordet til næste dag. Hvis den kommer på køl, synes jeg, den har tendens til at blive lidt tør.

Frostingen kan også sagtens laves dagen inden. Den skal dog på køl, da der er smør i. Men så kan du blot vente med at pynte kagen til serveringsdagen.

Pynt med frosting

Jeg synes, det giver et fint finish at dekorere denne mazarinkage med marcipan med ‘roser’ og dutter af Nutellafrostingen. Hvis du har brug for hjælp til at lave ‘roserne’, så kan jeg anbefale den her video.

Det kræver sprøjteposer og tyller, hvis du vil kaste dig ud i at pynte kagen. Til at dekorere kagen bruger jeg tyl-modellerne 1M og 4B fra mærket Wilton, der fåes i dette sæt.

Lyst til andre opskrifter med Nutella? Så kan du finde flere her!

2 kommentarer

  1. Hej Julie,
    Ved du, om man kan bruge majsmel/maizena fremfor kartoffelmel? 🙂

    Vh.

    • Hej Z 🙂

      Det er jeg faktisk ikke 100% sikker på.
      Altså i andre sammenhænge kan man jo godt bruge maizena i stedet for kartoffelmel, så hvis jeg var dig, ville jeg give det et forsøg 🙂

      Men som sagt, jeg er desværre ikke 100 på, hvordan resultatet bliver. Hvis du kaster dig over det, så meld endelig tilbage. Jeg krydser i hvert fald fingre 🙂

      Venlige hilsner
      Julie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*