Mazarinkage

Mazarinkage med marcipan og nutella frosting

Jeg er vild med mazarinkage. Og hold nu op, hvor har jeg også spist min andel af købe-mazarinkager, da jeg var yngre. En hel kage til under en 10’er, det var noget, jeg kunne forstå 🙂 Og jeg synes faktisk stadigvæk, at købe-mazarinkage smager helt okay. Men en hjemmelavet mazarinkage er altså værd at bruge bagetid på. Hvis det tilmed er mazarinkage med marcipan, banan og nutellafrosting, så er det en sikker vinder-kage. Jeg synes, at den her mazarinkage med marcipan spiller perfekt med den bløde nutellafrosting, som bare er prikken over i’et! 

Mazarinkagen er en god kollegakage

Mazarinkagen er, udover at være super lækker, også en af de der gode kollegakager. Dvs. en kage, der kan bages aftenen inden den skal spises. Frostingen vil jeg lave på selve dagen, da jeg synes, at den kan komme til at smage lidt for meget af køleskab, hvis den bliver lavet dagen inden 🙂 Hvis du ikke har en tyl, så kan frostingen selvfølgelig bare smørres på.

Tip: Jeg synes, at det giver et fint finish at dekorere kagen med ‘roser’ af nutellafrostingen. Hvis du har brug for hjælp til at lave ‘roserne’, så kan jeg anbefale den her video.

Hvis du mere er til almindelig chokoladeglasur end nutellafrosting, så kan det også sagtens bruges til den her mazarinkage. Velbekomme!

Mazarinkage med marcipan

2 kommentarer

 1. Hej Julie,
  Ved du, om man kan bruge majsmel/maizena fremfor kartoffelmel? 🙂

  Vh.

  • Hej Z 🙂

   Det er jeg faktisk ikke 100% sikker på.
   Altså i andre sammenhænge kan man jo godt bruge maizena i stedet for kartoffelmel, så hvis jeg var dig, ville jeg give det et forsøg 🙂

   Men som sagt, jeg er desværre ikke 100 på, hvordan resultatet bliver. Hvis du kaster dig over det, så meld endelig tilbage. Jeg krydser i hvert fald fingre 🙂

   Venlige hilsner
   Julie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*