Pizza med nutella

Dessertpizza med Nutella og Oreos

Spring til opskrift

Dessertpizza med Nutella og Oreos – så simpelt og så godt! Jeg er kæmpe Nutella-fan. Jovist, en hjemmelavet udgave kan også være lækker, men stik mig et glas rigtig Nutella i værtindegave, og jeg er glad 🙂

Nem dessertpizza med nutella

Derfor er stort set alle kager, desserter og søde sager med Nutella også et hit i min bog. Så da jeg faldt over en Nutellapizza med Oreos på Frankies Pizzarias instagram, så røg den straks på ‘må prøves af i eget køkken’-listen.

Denne simple dessert består af pizzadej, Nutella og Oreos – that’s it! Det er en dejlig nem dessert, og jeg vil skyde på, at der er dessert til 4-6 personer.

Min pizzadej er bagt med tipo 00 hvedemel. Det plejer jeg at bruge, når jeg skal bage almindelige pizzaer, og jeg synes, det giver en rigtig god bund. Melet er finere malet, hvilket gør, at melet er bedre til at optage vand, og det betyder, at dejen bliver mere elastisk, og pizzaen i sidste ende skulle få en lækre skorpe.

Hvis du har lyst, kan du læse meget mere om meltyper inde hos Valsemøllen. Har du ikke tipo 00 hvedemel, så kan almindelig hvedemel også sagtens bruges.

Er du til Nutella? Så kan du se alle mine opskrifter med Nutella i lige her!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*