Nutella cupcakes med karamel og flødebolleskum

Spring til opskrift

Jeg er vild med de her Nutella cupcakes med karamel og flødebolleskum. Nutella er en sikker vinder i min bog, og så er jeg blevet stor fan af flødebolleskum på kager. Det fungerer bare! Hvis I ikke har prøvet det af, så kan jeg kun anbefale at komme i gang. Jeg var til madklub hos en veninde, der serverede en kage med flødebolleskum ovenpå, og det smager så godt sammen.

Nemme cupcakes med Nutella

De her Nutella cupcakes med karamel og flødebolleskum består af to dele; Chokolade-cupcaken med lækker karamel og Nutella indeni og så fluffy flødebolleskum ovenpå. Først bages kagerne, hvorefter de køler helt af. Så skal der laves et lille hul i midten af kagerne, hvor der skal fyldes karamel og Nutella i. Det er klart lettest at gøre, hvis du kommer fyldet i en sprøjtepose med rund tyl. Til slut laves flødebolleskummet, som kommes i en sprøjtepose med tyl, og derefter pyntes kagerne.

Jeg bruger denne færdiglavede karamel til fyldet, men andre flydende karameller kan også sagtens bruges i opskriften. Rigtig god fornøjelse 🙂

Er du vild med cupcakes? Så skal du også prøve mine lækre og nemme Bounty cupcakes!

Lyst til at følge med på Instagram?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*