Nemme bounty cupcakes

Lækre og nemme Bounty cupcakes

Spring til opskrift

De her lækre og nemme Bounty cupcakes er selvfølgelig inspireret af den lækre chokoladebar, Bounty. Selve kagerne består bl.a. af kokosmel, ovenpå er der en lækker og nem kakaofrosting, og til slut er de pyntet med kokosmel og stykker af Bounty. Kagerne er super nemme at lave, og de tager heller ikke ret lang tid at bikse sammen.

Nemme Bounty cupcakes med pynt

Jeg bruger en tyl til at dutte kakaofrostingen ud. Det ser rigtig dekorativt ud, og så er det ret ligetil. Nogle gange bliver det flottere end andre 🙂 Men øvelse gør mester. Jeg bruger en tyl fra mærket Wilton, model 1M. Du kan bl.a. købe den hos Kforkage.dk eller Bagebixen.dk. Hvis du ikke har en tyl, så kan chokoladefrostingen selvfølgelig også bare smøres på de nemme Bounty cupcakes.

De her cupcakes er perfekte som en ‘kage til kaffen’, og så er de også børnevenlige. Kakaofrostingen er nemlig mild i smagen, så de har ikke en markant chokoladesmag. Hvis du er til nutella, så kan du jo skifte kakaofrostingen fra den her opskrift ud med min nutellafrosting, som du finder opskriften på her.

Vil du lave verdens nemmeste chokoladekage? Som samtidig smager super godt? Så prøv min opskrift på en nem chokoladekage lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*