Brownie med is

Brownie med is

Spring til opskrift

Brownie med is – klassisk og godt! I den her version er det med den lækreste, hjemmelavet is med chokoladeskildpadder. Det er er en skøn og og nem dessert, der er perfekt, hvis du vil være i god tid med en dessert. Både kagen og isen kan nemlig forberedes dagen i forvejen.

Dessert til 8 – 10 personer

Hvis du bager denne brownie med is til, så vil jeg sige, at der er dessert til 8-10 personer. Hvis der skulle være rester af kagen tilbage, så kom den på frys. Resterne kan du trylle om til trøfler eller træstammer på et senere tidspunkt 🙂

Is uden ismaskine

Den hjemmelavet is består af tre ingredienser: Chokoladeskildpadder, fløde og kondenseret mælk. Udover den korte ingrediensliste, så behøver du heller ingen ismaskine. Isen skal blot røres sammen, en tur på køl og efter 3-4 timer har du en lækker is.

Jeg smelter seks chokoladeskildpadder og rører sammen med den kondenseret mælk, inden den blandes med flødeskummet. Derudover kommer jeg to hakkede chokoladeskildpadder i isen. Derudover synes jeg, at det er meget lækkert at servere lidt mini-chokoladeskildpadder til desserten ved siden af.

Både is og brownie kan selvfølgelig laves hver for sig. Så har du kun lyst til isen, så laver du blot den 😀 Jeg håber, du synes om denne brownie med is – rigtig god fornøjelse.

Lyst til andre, lækre is-desserter? Så kan du finde flere lige her!

Følg med på Instagram

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*