Svampet kanelkage

Svampet kanelkage med karamel og KitKat

Spring til opskrift

Samarbejde med Nestlé Nordic

Her får du opskriften på en svampet kanelkage med karamel og KitKat. Det er en skøn kage, og du finder nogle julede smage af honning, kanel og orange chokolade i kagen, men den kan sagtens bages og nydes hele året.

Karamel af kondenseret mælk

Når kanelkagen er færdigbagt, skal det et lag karamel ovenpå. Det er en nem, hjemmelavet udgave, som er lavet på kondenseret mælk. Du kommer blot alle ingredienserne til karamellen i en gryde, og så koger du massen op under omrøring. Når karamellen koger, tages gryden af varmen og karamellen køler lidt ned. Herefter fordeles det ud over kagen.

Svampet kanelkage

Vild med svampet kanelkage? Hvis du har lyst til at kaste dig ud i andre julekager, så kan du prøve mine juletræstammer eller de lækre vaniljekranse.

Følg med på Instagram

Er du på Instagram? Hvis ja – så er du hjertelig velkommen til at følge med i mit lille kageunivers derinde. Hver gang der er en ny opskrift herinde på hjemmesiden, så skal jeg nok fortælle om det på Instagram 😀 Hvis du skulle have lyst til at prøve opskrifter af fra Cakewoman.dk, så må du også gerne tagge mig i resultatet, hvis du lægger det op på Instagram. Det er altid hyggelig at følge med i, og det gør mig så glad.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*