Chokolademousse med Nutella

Chokolademousse med Nutella

Spring til opskrift

Mums! Chokolademousse med Nutella er en skøn og nem dessert. Ingredienslisten er kort, det er hurtigt at bikse sammen, og når først moussen er sat på køl, passer den sig selv. What’s not to like? 😀

Du skal kun brug fire ingredienser for at lave chokolademousse med Nutella: Æg, rørsukker, fløde og selvfølgelig – det vigtigste – Nutella! Sådan en mousse er jo en no bake-opskrift – den skal ikke i ovnen. Jeg bruger almindelige æg til moussen. Hvis du er mere tryg ved at bruge pasteuriserede æg, så gør du selvfølgelig bare det. Du kan finde mere information om æg i kager og desserter lige her hos Fødevarestyrelsen, hvis du er i tvivl.

En nem dessert

Chokolademousse med Nutella er en let dessert, og hvis du følger opskriften herunder, så får du til 6-7 glas. Udover at være en nem dessert, så kan den også bliver rigtig festlig at kigge på. Jeg har pyntet med honningristede hasselnødder, som giver et godt modspil til den bløde mousse.

Det er også en god dessert, hvis du vil være i god tid. Den kan sagtens laves dagen inden og stå på køl, til den skal serveres.

Har du lyst til andre lækre sager med Nutella? Så kan du prøve min cookiekage med Nutella eller brownie med karamel og Nutella-frosting.

2 kommentarer

  1. Vildt lækker opskrift

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*