Nemme bounty cupcakes

Lækre og nemme Bounty cupcakes

De her lækre og nemme Bounty cupcakes er selvfølgelig inspireret af den lækre chokoladebar, Bounty. Selve kagerne består bl.a. af kokosmel, ovenpå er der en lækker og nem kakaofrosting, og til slut er de pyntet med kokosmel og stykker af Bounty. Kagerne er super nemme at lave, og de tager heller ikke ret lang tid at bikse sammen.

Nemme Bounty cupcakes med pynt

Jeg bruger en tyl til at dutte kakaofrostingen ud. Det ser rigtig dekorativt ud, og så er det ret ligetil. Nogle gange bliver det flottere end andre 🙂 Men øvelse gør mester. Jeg bruger en tyl fra mærket Wilton, model 1M. Du kan bl.a. købe den hos Bagebixen.dk. Hvis du ikke har en tyl, så kan chokoladefrostingen selvfølgelig også bare smøres på de nemme Bounty cupcakes.

Lækre og nemme Bounty cupcakes | Cakewoman.dk

Bounty cupcakes, 12 stk

Ingredienser
  

  • Cupcakes:
  • 100 gram smør
  • 2 æg
  • 200 gram sukker
  • 2 dl mælk
  • 200 gram hvedemel
  • 100 gram kokosmel
  • 100 gram hvid chokolade
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • Frosting:
  • 250 gram blød smør
  • 250 gram flormelis
  • 2 spsk kakao
  • Pynt:
  • 2-3 spsk kokosmel
  • 3 bounty chokoladebarer 3 x 57 gram

Sådan gør du
 

  • Start med at tænde ovnen på 180 grader alm. ovn.
  • Smelt smør i en gryde ved svag varme. Lad det køle af efterfølgende.
  • Pisk æg og sukker luftigt i et par minutter.
  • Pisk det smeltede smør og mælk i blandingen.
  • Kom hvedemel, bagepulver og natron i en skål og rør rundt.
  • Hak det hvide chokolade og kom i dejen og rør rundt.
  • Fordel dejen i 12 muffinsforme. Placer meget gerne muffinsformene i en fast bageform, så undgår du, at kagerne flyder ud.
  • Bag i ovnen 23-25 minutter (hold øje undervejs) og lad dem køle helt af, før kagerne pyntes med frosting.
  • Frosting: Pisk smør og flormelis godt sammen. Tilsæt flormelis lidt ad gangen. Det vil ligne revet ost på et tidspunkt, men det skal nok samle sig. Pisk i ca. 5-7 minutter og tilsæt kakao og pisk lidt igen, så frostingen hænger godt sammen.
  • Smør frosting på de kolde cupcakes. Enten kan det kommes på med en ske, eller du kan komme frostingen i en sprøjtepose med tyl og dekorere kagerne.
  • Kom kokosmel og Bounty i mindre stykker på kagerne.
Lækre og nemme Bounty cupcakes | Cakewoman.dk

De her cupcakes er perfekte som en ‘kage til kaffen’, og så er de også børnevenlige. Kakaofrostingen er nemlig mild i smagen, så de har ikke en markant chokoladesmag. Hvis du er til nutella, så kan du jo skifte kakaofrostingen fra den her opskrift ud med min nutellafrosting, som du finder opskriften på her.

Vil du lave verdens nemmeste chokoladekage? Som samtidig smager super godt? Så prøv min opskrift på en nem chokoladekage lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*