Islagkage med marcipanbund

Islagkage med marcipanbund og likør-is

En islagkage med marcipanbund og likør-is er en af den slags kager, som ikke kræver den helt store indsats, men smager så godt! Jeg faldt over likøren fra Anthon Berg, da jeg besøgte min svigermor, som havde købt den. Har I smagt den? Jeg er kæmpe fan. Hvis du er til Baileys, så er jeg næsten sikker på, at du også synes, at den her likør er lækker. Det er seriøst flydende marcipanbrød, og det er så lækkert 🙂 Efter mit svigermor-besøg fandt jeg likøren i Bilka, men er ret overbevist om, at den også findes i mange andre supermarkeder.

Inspiration fra Den Store Bagedyst

Jeg sad og så et gammelt afsnit af ”Den Store Bagedyst’ fra sæson 5. Det ligger tilgængeligt inde på DR.dk lige nu. I det her afsnit laver den tidligere deltager Iben Devantie Baileys-is, så det er bl.a. derfra, at inspirationen til den her islagkage med marcipanbund og likør-is er opstået.

Islagkagen består af tre elementer; Marcipanbunden i bunden, likør-isen i midten og pynten på toppen i form af af smeltet chokoldelade og mini-marcipanbrød. Opskriften er let og ligetil, men man skal selvfølgelig huske, at isen skal fryses ned i 7-8 timer. Så det er den perfekte dessert til en lørdag aften, hvor du vil forberede en dessert i god tid.

lslagkage med marcipanbund

Islagkage med marcipanbund

Vil du bage uden gluten og laktose? Så prøv den her lækre og svampede citronmåne, der smager meget bedre end købe-udgaven!

2 Comments

  1. En vinder!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*