trøfler med kokos

Trøfler med kokos

Spring til opskrift

Her får du opskriften på nogle meget nemme trøfler med kokos.

Hjemmelavede trøfler er (næsten) ligeså nemt som at tage et smut til bageren for at hente dem. De små lækre kager kræver få ingredienser, de tager ingen tid at lave, og så smager trøflerne mindst ligeså godt som dem, du kan finde hos bageren. Og til forskel fra bagerens version, så ved du også, hvilke kagerester der er i, når du laver dine egne trøfler 😉

Disse trøfler med kokos er lavet af mælkechokolade, der er smeltet og æltet sammen med chokoladekage-rester og rom-essens. Herefter er de overtrukket med smeltet chokolade og trillet i kokosmel. That’s it! Meget nemmere og lækre bliver det ikke.

Stop madspild – brug kagerester

Uanset om du kalder dem trøfler eller romkugler, så lover jeg, at du ikke vil fortryde at lave en hjemmelavet version 🙂 Samtidig er det en god ‘stop madspild’-kage, da 90 procent af trøflerne består af kagerester.

Jeg bruger chokoladekagerester, og i den forbindelse er den her kage rigtig god. Hvis du ikke har chokoladekagerester liggende og ikke har tiden eller lysten til at bage en kage, så kan købe-chokoladekage også sagtens bruges som kagerester.

Følg med på Instagram

Du skal være hjertelig velkommen til at følge med inde på Instagram. Her poster jeg altid, når der er en ny opskrift på Cakewoman.dk ?

Hvis du er til trøfler med kokos, så kan du også prøve den her islagkage. Den består af en kokoskagebund med Bounty-is og chokolade.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*