Indbagt Nutella

Indbagte Nutella kugler

Spring til opskrift

Her får du opskriften på indbagte Nutella kugler. Ideen opstod, da jeg så, at Louise havde en opskrift på hjemmelavede chili cheese tops på sin blog. Hvilket lyder alt for lækkert! Jeg har stadig til gode at få dem prøvet af.

Jeg er jo stor Nutella-fan, så jeg tænkte, at en dessert udgave af Louises chili cheese tops med netop Nutella skulle afprøves.

Herunder har du resultatet, og jeg synes, de er blevet rigtig gode. Du skal være til Nutella og indbagte ting for at synes, at det her er godt – så er det på plads 😀

Det er nogle lækre små snack-kugler, som sagtens kan blive serveret som en dessert. Hvis du prøver dem af, så skriv endelig til mig, hvad du synes om dem. Enten herunder i kommentarfeltet eller send mig en besked på Instagram. Det vil jeg glæde mig til at høre 🙂

Masser af panering

Jeg har taget udgangspunkt i Louises panerings-teknik. Dvs. at nutella-kuglerne (efter at have være på frys) bliver vendt i mel, æg og rasp og så igen i æg og rasp (mel-æg-rasp-æg-rasp).

Den ekstra panering er vigtig i forhold til de her Nutella-kugler, da Nutellaen vil flyde ud, hvis Ikke den er lukket ordentlig inde af æg, mel og rasp. Så du skal bare give den gas med paneringen 😀 Men nu til det vigtigste: opskriften på indbagte Nutella kugler!

Indbagte Nutella

Er du til Nutella i kager? Det er jeg også. Du finder alle opskrifter med Nutella lige her!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*