Indbagt Nutella

Indbagte Nutella kugler

Her får du opskriften på indbagte Nutella kugler. Ideen opstod, da jeg så, at Louise havde en opskrift på hjemmelavede chili cheese tops på sin blog. Hvilket lyder alt for lækkert! Jeg har stadig til gode at få dem prøvet af.

Jeg er jo stor Nutella-fan, så jeg tænkte, at en dessert udgave af Louises chili cheese tops med netop Nutella skulle afprøves.

Herunder har du resultatet, og jeg synes, de er blevet rigtig gode. Du skal være til Nutella og indbagte ting for at synes, at det her er godt – så er det på plads 😀

Det er nogle lækre små snack-kugler, som sagtens kan blive serveret som en dessert. Hvis du prøver dem af, så skriv endelig til mig, hvad du synes om dem. Enten herunder i kommentarfeltet eller send mig en besked på Instagram. Det vil jeg glæde mig til at høre 🙂

https://www.instagram.com/p/CCBy8PblTZL/

Masser af panering

Jeg har taget udgangspunkt i Louises panerings-teknik. Dvs. at nutella-kuglerne (efter at have være på frys) bliver vendt i mel, æg og rasp og så igen i æg og rasp (mel-æg-rasp-æg-rasp).

Den ekstra panering er vigtig i forhold til de her Nutella-kugler, da Nutellaen vil flyde ud, hvis Ikke den er lukket ordentlig inde af æg, mel og rasp. Så du skal bare give den gas med paneringen 😀 Men nu til det vigtigste: opskriften på indbagte Nutella kugler!

Indbagte Nutella kugler opskrift – cakewoman

Indbagte Nutella kugler, 10 stk

Ret Opskrifter, Søde sager

Ingredienser
  

  • 10 klatter Nutella ca. 1 stor spsk pr. stk
  • 2 æg pisket sammen
  • 100 gram mel
  • 100 gram rasp
  • 1 liter smagsneutral olie
  • Lidt flormelis til at drysse på til slut

Sådan gør du
 

  • Start med at sætte 10 klatter Nutella på en tallerken beklædt med bagepapir.
  • Sæt på frys i 30 minutter.
  • Herefter vendes Nutella klatterne først i melet, dernæst i de piskede æg og så i raspen. Så vendes de igen i ægget og så i raspen igen, så der kommer et dobbelt lag panering på. (mel-æg-rasp-æg-rasp).
  • Varm olien op til 180 grader i en gryde. Jeg bruger et bagetermometer til at holde øje med varmen.
  • Når olien er varm, hældes Nutella-kuglerne forsigtigt ned i olien og steges til de er gyldne. Ca. 3-4 minutter, men hold godt øje undervejs.
  • Tag kuglerne op og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Lad dem køle af, før de drysses med flormelis.
Indbagte Nutella

Er du til Nutella i kager? Det er jeg også. Du finder alle opskrifter med Nutella lige her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*