Blåbærmuffins med hvid chokolade

Blåbærmuffins med hvid chokolade og citronfrosting

Spring til opskrift

Mums! De her blåbærmuffins med hvid chokolade og citronfrosting er både søde og saftige. Samtidige er de nemme at lave, og den friske citronfrosting passer godt til kagerne.

Hvis du er til muffins og cupcakes, så synes jeg helt sikkert, du skal prøve de her.

Den bedste chokolade

Der er hvid chokolade i de her cupcakes, og jeg har brugt en af mine favoritter. Det er en hvid chokolade med lemon, og den smager bare godt. Det er den her. Jeg fandt den i en DagligBrugsen, men er også ret sikker på, at man i Fakta kan finde en udgave, der ligner.

Hvis ikke du kan finde hvid chokolade med lemon, så fungerer en god, almindelig hvid chokolade også helt perfekt i de her blåbærmuffins med hvid chokolade.

Pynt med citronfrosting

Den lidt syrlige citronfrosting passer rigtig godt til de søde cupcakes, og så ser det også fint og dekorativt ud med frosting på kagerne.

Jeg kommer frostingen i en sprøjtepose og bruger denne tyl fra Wilton. Har du ikke en tyl og sprøjtepose ved hånden, så smager frostingen nøjagtig ligeså godt, hvis du kommer den på kagerne med en ske 🙂

Følg med på Instagram

Lyst til at prøve andre cupcakes og muffins? Du kan se alle mine opskrifter på lige præcis den slags kager lige her!

6 Comments

  1. Hvor længe holder cupcakesene i køleskab?

    • Hej Emilie 🙂

      Jeg vil sige maks et døgn på køl, ellers vil jeg mene, at de risikerer at blive tørre i det.

      Mvh Julie 🙂

  2. Hejsa,
    Er disse muffins små eller alm. str?

  3. Hej.
    Hvor mange kalorier er der i disse?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*