Træstammer med marcipan

Træstammer med marcipan

Spring til opskrift

Træstammer med marcipan er uden tvivl en af mine yndlingskager. Jeg elsker træstammer, og det er uden tvivl et must, når jeg besøger en bager. Men det gode er, at du selv kan lave træstammer, der sagtens kan måle sig med bagerens udgave. Ja, jeg vil mene, at de her faktisk overgår 🙂

Træstammer i en påske-udgave

Der findes allerede en opskrift på træstammer herinde på Cakewoman.dk. I den her opdaterede udgave har jeg bl.a. puttet Nutella i, jeg har dyppet enderne i frysetørret hindbær og kokosmel, og så har jeg farvet marcipanen med gul pulverfarve. Det giver en rigtig fin påskefarve, og vil passe perfekt på et påske-kagebord inden alt for længe. Smagsmæssigt gør det ingen forskel for de lækre træstammer med marcipan, så har du ingen gul pulverfarve, så kan det sagtens undlades 🙂

Udover at smage virkelig lækkert, så er træstammer også en god stop-madspilds-kage, for den består primært af kagerester. Jeg har brugt chokoladekagerester fra den her kage. Men har du ingen rester liggende, så kan købe-kage også sagtens bruges.

Træstammer med marcipan

Har du lyst til at bage andre kage, der ikke kræver ikke ovn, de såkaldte no-bake kager? Så kan du se flere lækre opskrifter her.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*