Talkage brownie

Lækker talkage brownie

Talkage brownie er en sikker vinder! Instagram flyder over med talkager, og det kan jeg sagtens forstå. Talkagerne kan nemlig varieres i det uendelige, og uanset om det er en 6-årig eller en 90-års fødselar, så er en talkage en lækker fødselsdagskage. ¨

I forhold til pynt og glasur, så er en talkage også en dejlig fødselsdagskage, for den kan gøres rigtig personlig i udtryk og pynt. Min lille nevø, som denne kage er lavet til, er vild med chokoladekage, flormelis-glasur og click mix. Så det blev rammerne for hans fødselsdagskage. Men når min mormor fylder 97 år her til sommer, så er der ingen tvivl; Så skal der skrues op for smørcreme og jordbær 🙂

Talkage skabelon

Når det kommer til selve skabelonen til talkagen, så kan du forstørre det ønskede tal op i et word-dokument, printe tallet, klippe det ud og bruge det som skabelon. Hvis ikke du har en printer til rådighed, så kan du selvfølgelig også skrive tallet på et stykke papir og efterfølgende klippe det til og bruge som skabelon. Det har jeg gjort tidligere, og det fungerer fint.

Men da jeg skulle lave denne talkage, så valgte jeg alligevel at lede efter en skabelon online. Jeg fandt en rigtig god skabelon her, som er lige til at printe ud og bruge til en talkage brownie efterfølgende.

Kagerester til trøfler

De brownie-rester der er tilbage, når du har skåret tallet ud til din talkage, skal du endelig gemme. Der er mange lækre kager, hvor kageresterne kan bruges. Du kan. f.eks bruger kageresterne til at lave trøfler, træstammer eller studenterbrød ud af.

Et sidste tip; du kan sagtens bage talkagen dagen inden, den skal serveres. Lad den færdigbagte kage stå overdækket på køkkenbordet natten over og vent med udskæring + glasur og pynt til den skal serveres.

Talkage brownie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*