Nem banankage

Nem banankage med Snickersfyld

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en lækker og nem banankage, der er toppet med skønt Snickersfyld. Så hvis du godt kan lide banankage og samtidig er fan af chokoladebaren Snickers, så tror jeg også, at du vil synes om den her kage.

Selve kagen består af en nem banankage nederst. Når kagen er færdigbagt, kommes der et lag karamel med saltede peanuts i ovenpå og til slut smeltet, mørk chokolade. Det er næsten for meget, men også kun næsten 🙂

Nem banankage med chokolade

Kagen er let at lave, og jeg bruger færdiglavet karamel til den, Dulce de leche. Det er den her, som smager lækkert. Det er nemt og ligetil, og karamellen kan blandt andet købes hos Bilka og hos Nemlig.com.

Kagen kan sagtens holde sig et døgns tid, hvis du vil bage den aftenen inden, den skal serveres. Eller hvis der skulle være rester 🙂 Jeg vil anbefale at opbevare den tildækket på køkkenbordet, hvis den skal serveres dagen efter.

Hvis du er vild med Snickers, så kan du også prøve den her lækre Snickers-kage.

Følg med på Instagram

Hvis du skulle prøve nogle af mine opskrifter, så tag mig endeligt, hvis det ryger på Instagram, jeg kan se resultaterne. Det vil gøre mig så glad.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*